A masszív és strapabíró kültéri burkolataink előnyeit már taglaltuk terasz és kerti körülmények között egy korábban megjelent cikkünkben. Az életünkben megjelenő változások még a nagy méretű 2 cm vastag lapokra is hatással vannak és egy egészen új szerepkörben tudnak újra bizonyítani.

A fokozatos nyitás eredményeképpen a vendéglátóhelyek kerthelyiségei ismét fogadhatják a vendégeket. A megnövekedett érdeklődés miatt egyes kerthelyiségek szinte alig győzik a kiszolgálást, így meg kellett növelniük a vendégfogadásra alkalmas területet. Mivel most betonozási munkákra nincs idő és lehetőség, így a 2 cm-es lapok bevetése mellett dönt egyre több tulajdonos.

Ezekkel az erős és nagy méretű lapokkal 1-2 óra alatt lefedhető az a terület, ahová újabb székeket és asztalokat lehet telepíteni. Rakható fűre és kavicságyba is, nem fog besüllyedni és akár még autóval is rá lehet hajtani.

A 2cm-es lapok előnyei kerthelyiségek esetén

– Könnyen telepíthető, bővíthető
– Strapabíró a felülete és nem karcolódik
– Jól terhelhető és csúszásmentes felülettel is kapható
– Könnyen tisztítható akár nagynyomású géppel is
– Ellenáll zsíros foltoknak és parázsnak is
– Nem szükséges a leragasztása, így könnyen áthelyezhető
– Szezon után könnyen visszaszedhető és tárolható
– Új helyszínre átvihető, vagy értékesíthető

Az AC Design 2-cm-es burkolatait azért is ajánljuk, mert az országban a legjobb ár/érték arányban vásárolhatók meg Raktárkészletről! A felsorolt számos praktikum és előnyös tulajdonság mellett a megjelenéséről is szót kell ejtenünk. Ezek a burkolatok nagyon jól igazíthatók a vendéglátóegység vagy kerthelyiség stílusához, arculatához. A lapok elérhetőek egyszínű változatban betonos, kőmintás, vagy foltos fémes karakterrel. Azok számára, akik kuriózumra vágynak nekik pedig a mintás, színes kivitelű változatokat ajánljuk. Ezek a lapok már a közeledő vendégekben jó érzést keltenek és a hely egyediségéről, igényes kialakításáról árulkodnak.

Bár az utóbbi napokban már lehetőségünk van az éttermekben a beltérben is helyet foglalni, arra számítani kell, hogy az emberek legnagyobb része a szabad térben, a napon fogja kipihenni az utóbbi egy év bezártságával járó fáradalmakat.

Vásároljon készletről az AC Desigból! Ne rendeljen a bizonytalan gyártási és szállítási körülmények között! Vállaljuk az ország bármely pontjára a rendkívül kedvező árú házhoz szállítást!

Tekintse meg a weboldalunkon külön menüpontban áttekinthető 2 cm-es burkolat választékunkat! Figyelje a naponta frissülő raktárkészlet nyilvántartásunkat! https://acdesign.hu/

Aktuális raktárkészlet