A rendszeresen jelentkező termékajánló cikkeink első részében most 4 eltérő stílusú, 4 eltérő környezetben felhasználható, színében és méretében is eltérő burkolat újdonságot szeretnénk ajánlani. Ami viszont közös bennük, hogy mindegyik változat raktárkészletünkből azonnal megvásárolható. Minden burkolat besorolása másodosztályú, ám ez az első osztályú változathoz képest elhanyagolható nagyon apró eltérést mutat. A jóval kedvezőbb ár tökéletesen illik a képviselt értékhez.

AC 1403510 – A geometrikus mintákból építkező

A dobozokban vegyesen csomagolva találjuk ennek a különleges sorozatnak a darabjait. A markáns egyenesek által részekre osztott geometrikus minták fő színei a szürkék, amin apró kőszemcse díszítést találunk. A 20×20-as lapok elforgatásával a számunkra tetsző, leginkább a retró világában felfedezhető mozgalmas „képet” rakhatunk ki. Modernsége lehetővé teszi, hogy a hagyományos helyiségekből kilépve a nappali és a hálószobai falak, illetve padlók is ezt a burkolatot kapják. Nagyon dekoratív végeredményt kapunk, ha egy-egy függőleges falszakaszon alkalmazva használjuk, egy tükörrel, vagy konzolasztallal kiegészítve. A lap rendkívüli tulajdonsága – ami 20×20 cm-es változatok esetében nagyon ritka, hogy élcsiszolt ( retifikált ) kivitelű, így nem kell hagyományos méretű fugát alkalmaznunk a modern minták között. Bátran, zárt fugával is burkolhatjuk.
Termék megtekintése >

Geometrikus mintás padlóburkolat
Geometrikus mintás falburkolat

AC 1404303 – Az egymásba kapcsolódó karikák

A vízkék alapszínnel készülő egymásba fonódó karikákra emlékeztető minta a fürdőszobák és előszobai padlók különleges éke lehet. A körkörös minta nyugalmat, egységességet sugall és nagyon jól variálható a most trendi skandináv és natúr színeket alkalmazó lakberendezési trendekkel és kiegészítőkkel. Ha egyszínű kék vagy fehér lapokkal szeretnénk a ritmikus formákat megtörni ezt is megtehetjük. Az AC Design raktárából készletről vihető lapok szintén élcsiszoltak, ami segít abban, hogy a körkörös mintákat ne törje meg a négyzetrácsos kialakítású fuga. Mivel a felületek könnyen tisztíthatóak, így konyhafal burkolatként is érdemes a lehetséges változatok közé felvenni. Termék megtekintése >

Kör mintás kék padlólap
Kör mintás kék padlólap fuga nélkül
Kör mintás kék padlólap egyszínű lapokkal kombinálva

AC 1404305 – Kettő az egyben – Mozaik mintás burkolat új köntösben

Mozaik burkolatot idéző 20 x 20 cm-es mintás élcsiszolt burkolat. Ezzel a lappal azoknak is tudunk alternatívát ajánlani, akik a mozaikok apró mintás hatását keresik. A mediterráneumra oly jellemző világ már a standard méretben is kapható. A kékes és barnás színkombináció konyhákban, és nappalik padlóján is pazar megjelenést eredményez. Természetesen a fürdőszobai használat lehet az elsődleges. A szőnyegek mintájára asszociálva igazi meleg és otthonos hatást kelt padlón és falon egyaránt. Ha keretezni szeretnénk a mintát, akkor a natúr alapszín egyszínű mozaik mintás változatával tehetjük meg, ami szintén megvásárolható az AC Designban. Fontos szempont lehet, választáskor, egyrészt a mozaik burkolatok árához képest jóval kedvezőbb árról beszélünk, és magának a burkolásnak is kedvezőbb az ára.
Termék megtekintése >

Mozaik mintás padló és falburkolat fürdőszobába és nappaliba
Mozaik mintás padló és falburkolat fürdőszobába és nappaliba

AC 1800702 – 15×30 cm-es nagy méretű loft csempe

A népszerű és standard 10×20 cm-es metró és loft csempe világából lép ki az egyel nagyobb számban készülő 15×30-as loft csempe, ami sima felületéről, fózolatlan alapformájáról kapta a nevét. A megnövel méret egészen más optikai hatást eredményez fürdőszobákban de a konyhában is, ennek köszönhetően a kisebb helyiségekben is jól alkalmazható. Jelenleg a készletünkben a fehér és egy kékes változat kapható. Az egyszínű lapok esetében, amikor falon alkalmazzuk, mindig egyszerűbb mintás padlólapot választani hozzá. Termék megtekintése >

15x30 cm nagy loft csempe
15x30 cm nagy loft csempe kék és fehér

Várjuk szeretettel Szentendrén a különleges burkolatok rajongóit, ahol az aktuális újdonságainkon túl elképesztő választékot találnak bemutató udvarunkon és bemutatótermünkben! Ismerd meg az ország legnagyobb választékát, amihez hatalmas és valós raktárkészlet tartozik!

Aktuális raktárkészlet