Nekünk a Balaton a Riviéra! Ez az a hely, ahol az évek során mindannyian gyűjtöttünk valamilyen emléket. Egy tó, ami tényleg szinte már tengerparti hangulatot ad jellegzetesen zöldes vizével.

Zurbaran csempe
Kültéri burkolat

Burkolattrendek a Balatonon

Mindig is jellemző volt az AC Designra az a laza, felszabadult életvidám stílus, ami a balatoni életérzéshez társítható. A hosszú évek eladási statisztikái azt mutatják, hogy a balatoni környékéről érkező vásárlóink száma nő. A Balatonra betervezett építési és felújítási munkákhoz is előszeretettel választják az általunk képviselt csempe és burkolat stílusokat, hiszen ezek nagyon jól illenek a vízparti környezetbe.

Virágos falicsempe
Balatoni burkolat

Miket választanak leginkább a vásárlóink? Cementlapok régi és új változatai, klasszikus fehér és színes metró csempék, mázas zellige csempék éppen úgy, mint az ezekkel harmonizáló fahatású padlólapok. A vintage és az indusztriális stílus előretörése is megtalálható a Balaton-parti fröccsteraszokon, éttermekben, szálláshelyeken. Marokkói mintás klasszikus burkolatok, Vasarely mintás kockás lapok mind-mind a balatoni hangulat részévé váltak.

AC design Balaton burkolatok és falicsempék

Az AC Design most egy egyedi burkolat sorozatot állított össze, ami egyfajta esszenciája ennek az életérzésnek. Mindaz ami a nyaralás, a vidéki ház, a vízpart, az élmények legyen szó a saját házunkban eltöltött időről, vagy egy kölcsönkapott nyaralóban szerzett emlékekig.

Kék Faenza

A megújuló ingatlanok, teraszok tulajdonosai jellemzően ezeket a modern burkolatokat részesítik előnybe. De ugyanígy igaz ez dörgicsei parasztház, vagy egy Balatonalmádiban található villaépület esetében is. Ezek a burkolatok egyrészt a múltat elevenítik meg, miközben teljesen maivá varázsolják a tereket.

Konyhafal burkolat színes

A válogatásban megtalálhatók a tulipán mintás cementlapjaink. Medencék és vízpartok hangulatát idéző mozaik mintás lapok, türkiz zöld, kék és bordó falicsempék, amik a vízfelszínre és a bor színére asszociálnak. Egy patinás ház felújításhoz a vintage kivitelű apró virágos lapokat ajánljuk, kis fürdőszobákba egy lábaskád mellé pedig fantasztikus metró csempét tehetünk igényes záróelemekkel és valóban korhűek legyünk.

Cementlap mintás patchwork

Az AC Design Balaton sorozata mindig az aktuális választékunkkal együtt bővül és változik szem előtt tartva, az táj építészeti stílusát. A Balaton sorozat minden egyes darabja részét képez a Raktárkészletünknek, így azok online vagy személyesen megvásárolhatók és a nagytarcsai raktárunkban átvehetők. Ha a megvásárolt burkolatokat biztonságosan és az országban a legkedvezőbb áron szeretné a helyszínre szállíttatni, akkor ezt profi szállító cégünk elvégzi Önnek.

A legkedvezőbb kiszállítási díjak itt

Aktuális raktárkészlet