Nyitott vagy a különleges burkolatok világára? Szeretnél azonnal készletről vásárolni, vagy rendelni, mindezt fotózott, vagy kézzel fogható minták megtekintésével akár távolról is?

Ha igen, akkor olvasd el az ajánlónkat, így biztosan gyorsan lehet a tiéd a lakásod új dísze a burkolat. Ismerd meg az AC Design modern szemléletű, új felfogású működését!

Élmény lesz a burkolatvásárlás

Mérd fel a szükséges mennyiséget!

1 – Első lépés, hogy pontosan mérd fel a szükséges mennyiségű burkolatot, számolj a vágásból adódó plusz mennyiséggel. Egyeztess a burkolóval a végleges mennyiségről!

Termékek raktárról, vagy rendeléssel

2 – Keresd fel az AC Design weboldalát a www.acdesign.hu oldalt és válaszd a Raktárkészlet menüpontot. Itt találod az aktuális raktárkészletet doboz mennyiségekben megadva. Minden burkolatnál látható, hogy egy doboz hány m2-t tartalmaz, ennek megfelelően küldd el részünkre a megvásárolni kívánt doboz mennyiséget! A termékkódot beírhatod a weboldalunk keresőjébe ( egy kis nagyító jelzi ) de akár a Google keresőjébe is, a termékaloldalt fogod megtalálni.

Lefotózzuk neked!

3 – Ha a kiválasztott burkolatról a weboldalunkon nem találsz elegendő fotót, a termék kódjának megadásával írj nekünk, és nagy felbontású képeket készítünk több szögből, akár más lapokkal is kombinálva amiket azonnal e-mailben vissza is küldünk.

Segítsenek a jelzések

4 – Ha úgy döntesz, hogy szívesen ellátogatsz a szabadtéri bemutató udvarunkra Szentendrére, akkor nagy méretben kirakva tudod megtekinteni a kiválasztott padlólapot, falicsempét, cementlapot. Minden burkolaton találsz egy jelzést, ami az árról, a termék kódjáról ad tájékoztatást.

– Az R betű jelzi ha van raktáron
– Az M betű azt jelenti a terméket rendelés után hozzuk be
– Az 1-es szám arra utal, hogy a burkolat első osztályú
– A 2-es szám arra utal, hogy a burkolat elhanyagolhatóan kis hibával rendelkező másodosztályú lap
– A V azt jelenti a burkolat több lap variánsából áll, a dobozban vegyesen található
– Az L-betű a limintált szériára utal, tehát véges mennyiségben érhető el

Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól rakrár,

Azonnali vásárlás vagy megrendelés

5 – A személyes vagy az online megtekintés után a rendeléseket, illetve a megvásárolni kívánt tételek termékkódjait e-mail-ben fogadjuk az antikcentrum@antikcentrum.hu címre. A leadott megvásárolni kívánt termékekről visszaigazolást küldünk. A kiválasztott tételek fizetését követően – ami lehet átutalás otthonról vagy út közben, illetve személyesen a bemutatótermünkben – a termékek azonnal átvehetők a nagytarcsai ipari park területén található raktárcsarnokunkban. Cím: 2142 Nagytarcsa Ipari Park, Felső Ipari körút 3. A raktárban nincs fizetési lehetőség.

Fizetési lehetőségek

6 – A fizetési formák közül vásárlóinknak az átutalást javasoljuk, ami ma már néhány másodperc alatt lezajlik. Készpénzes fizetés a szentendrei üzletünkben továbbra is van lehetőség. Üzletünkben jelenleg nincs lehetőség kártyás fizetésre. Számla igényét kérjük tüntesse fel e-mail-jében a pontos számlázási cím megadásával!

Áru átvétele a raktárból

7– Raktárunk a nagytarcsai ipari park területén található. A legmodernebb targoncáink kisebb teherautók rakterébe is be tudják helyezi a megrendelt mennyiséget. Néhány doboz esetén viszont a belső szabályzatunk szerint ügyfeleinkre hárul a személyautóba történő bepakolás.

Áru átvétele kiszállítással

8 – Amennyiben házhoz szállítást szeretnél, akkor ezt jelezze felénk a vásárlásról szóló e-mail-ben a kiszállítási cím feltüntetésével. Kedvező áron az ország bármely pontjára raklapra helyezve eljuttatjuk a kiválasztott burkolatot kedvező kiszállítási díjak mellett.

AC Design Szentendre burkolat kiállítás és bemutató udvar

Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól raktárkészlet
Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól fahatású lap
Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól falicsempe választék
Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól cementlapok
Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól bemutató udvar
Burkolatvásárlás Szentendrén az AC Design -tól
Aktuális raktárkészlet