A csempe a helyiség lelke: hogyan játsszunk megjelenésükkel?

Az első benyomás meghatározó – így van ez otthonunk esetében is. Mindig fektessünk rá hangsúlyt, milyen látvány fogadja otthonunkba toppanva vendégeinket! Nem csak otthonunk melegségét tudjuk vele erősíteni, de kiváló lehetőség arra is, hogy bemutassuk személyiségünk egy szeletét! A kaputól az ajtóig tartó út dekoratív burkolásával megalapozhatjuk udvarunk egyediségét, illetve felkelthetjük az érkező vendégek érdeklődését: vajon hogy festhet belülről a lakás?

Az előszoba minden otthon fontos kelléke. Funkciójából fakadóan fontos, hogy kellemes, meleg, vendégváró hangulatot árasszon magából. Rengeteget segíthet egy sötét, szűkös előszoba megjelenésén, ha mintás burkolatot alkalmazunk a padlóra és világos színűre festjük a falakat.

Ha egy helyiséget kéne kijelölnie felújításra, mindenképpen a konyhával kezdje! Ez a helyiség manapság már nem csak a főzés helyszíne, sokkal inkább az egész lakás szíve. Hívja át magához barátait, vagy rendezzen családi vacsorát otthonában: nagy valószínűséggel kiemelt szerepet kap majd a konyha. Ehhez elengedhetetlen, hogy könnyen tisztítható, csúszásmentes, kopásálló csempével burkolja le konyhapadlóját. Manapság a porcelánburkolatok kiválóan ellátják ezeket a funkciókat, nem is beszélve arról, hogy kínálatukban számtalan különböző stílust fedezhetünk fel.

A fürdőszoba felújításakor a csempekiosztás kulcsfontosságú kérdés. Ennek kiválasztásában sokat segíthetnek a fürdőszoba berendezései, mint például a zuhanykabin pozíciója. Kombinálja a színeket és a stílusokat, majd válasszon egy mintázatot, amelynek megfelelően lerakhatja a csempéket! Figyeljen rá, hogy enyhén texturált felületű vagy csúszásmentes burkolatot válasszon! Ha szeretne fürdőszobájában luxuskörülmények között lazítani – ajánljuk figyelmébe Top 4 fürdőszobacsempe című írásunkat!

 

Aktuális raktárkészlet