Az AC Design évről-évre a legfrissebb burkolatújdonságokat kutatja fel vásárlói részére. Ezek a burkolatok igazodva az aktuális lakberendezési trendekhez újabb és újabb formát öltenek. Az egységes és ritmikus minták világával szakítva a Mainzu Livorno sorozatásak Mural Sonata kollekciója a lehetőségek egy egészen új színterére visz el minket.

Mainzu Mural Sonata falikép és falicsempe

Ez a falicsempe alapvetően egy dzsungel hangulatú, páfrányokkal, filodendronnal és madarakkal díszített képet ábrázol. Az „urban jungle” életérzést ez a burkolat is elhozhatja a mindennapjainkba. A 6×6-os kép 36 db képkockából áll, ezek maguk a 20×20 cm-es falicsempe egységek. A tervezésben az a szenzációs, hogy a minta ezekkel a lapokkal nem záródik le, ugyanis minden irányba tetszés szerint folytatható, és bővíthető a kép, attól függően, hogy milyen az adott falszakaszunk. A fényes lapok különlegessége a kissé rusztikus felület, ami csak még izgalmasabbá teszi ezeket a csodás darabokat. Mi mindig is nagyon kedveltük a burkolatokban rejlő kreatív felhasználási lehetőségeket, azonban a Mainzu a Mural Sonata sorozatával új dimenziókat nyit meg.

Felhasználási lehetőségek

Látunk példát arra is, hogy a 36 különböző elemet patchwork változatban burkolták, de így olyan hatást értek el, mintha egy puzzle darabjait a kép kirakása nélkül néznénk. Itt a kép annyira esztétikus, látványos és színes, hogy mindenképpen a kész kép kirakása szerintünk a helyes irány.

Leginkább konyhafalakon, a munkalap felett, fürdőszobákban, hálószobák falán, vagy világos nappalik dekorációs elemeként tudjuk elképzelni. Olyan helyre tervezzük, ahol megfelelő a rálátás, vagy valamilyen fényforrással, rejtett led fénnyel, irányított reflektorral még jobban ki tudjuk emelni a növények és a madarak szépségét. A mintás lapokhoz megvásárolhatjuk a basic alapszínt is, ha például keretet szeretnénk a kép köré építeni, vagy két egyszínű sáv közé terveztük a képet. Az egyszínű lapok rendelés után érkeznek, az áruk bruttó 6.900 Ft / m2.

A vásárlás menete

Ha már teljesen lenyűgözött minket a minta és a vásárlás mellett döntöttünk, akkor a következők szerint járjunk le. A 36 képből álló kompozíciót 1-től 36-ig beszámoztuk. A cikkben megtalálható ez a beszámozott fotó. Ez a termékünk darabáras, egy darab 20×20 cm-es falicsempe bruttó 1000 Ft-os áron kapható. Minimum vásárlási mennyiség 9 db csempe, azaz egy 3×3-as egység a 36-as képből. Ez a 9 db viszont a kép bármely része lehet. Nagyon fontos információ, hogy a falicsempe „képkocáit” raktáron tartjuk, így a tervezést követően egy e-mail-es egyeztetést követően tudjuk visszajelezni a kért mennyiséget. A lapok átvétele minden esetben a nagytarcsai ipari park területén található logisztikai központunkban történik.

Na feledjük! Ez a falikép csempe minden irányban bővíthető a számozásnak megfelelően tudjuk kiválasztani a kép folytatásához szükséges számozott darabokat. Tervezzünk bátran, jelenjen meg az egyéniségünk is az otthonunkban! Bízunk abban, hogy fel tudtuk kelteni az érdeklődést a legújabb falicsempénk iránt és meglátják a benne rejlő valóban különleges dekorációs lehetőségeket.

Még több információ a termékről itt található.

Aktuális raktárkészlet