Minden feltétel adott, hogy könnyen és gyorsan jussunk új burkolathoz! Az AC Design együtt él és halad a korral. Élen járunk a burkolatok világában és azt egyedi válogatott burkolatokat bemutató nyitott kiállítótérben prezentáljuk Neked!

Az AC Design életében 20 év rendkívül sok tapasztalata egy egészen új értékesítési forma kialakítását hozta el. A burkolatgyártók kínálata egyre bővült, és a burkolatok ismét dekorelemekké váltak a funkción túl.

Az AC Design éveken át finomította azt a kreatív önkiszolgáló alapelveken működő értékesítési formát, ami nagyon jól vizsgázott az utóbbi időszakban. Külön jó hír, hogy az ügyfeleink is nagyon elégedettek a rendszer nyújtotta előnyökkel. Fontos hangsúlyoznunk, hogy az önkiszolgáló csempe udvar ötlete nem a 2020 tavaszán váratlanul kialakult járványhelyzet eredménye, de ahhoz jól alkalmazkodva tud működni.

De nézzük mi is az önkiszolgáló bolt előnyei

A legfőbb szempontunk az volt, hogy a vásárlóink a legkedvezőbb ár/érték arányban jussanak minőségi és korszerű trendi burkolathoz, legyenek az ország bármely pontján. A vásárlás folyamata könnyen átlátható legyen. A lehető legtöbb időt és energiát spórolja meg az ügyfeleinknek, miközben még a környezeti terhelést is csökkenteni tudtuk. Mindent meg lehessen találni akár online, akár személyesen veszünk részt a vásárlásban vagy a tervezési szakaszban.

Személyesen és online, távolról is tervezhetünk

Az AC Design szentendrei csempe és cementlap bemutató udvara jelenleg közel ezer mintával várja az érdeklődőket. Ezzel párhuzamosan egy naponta frissített weboldalon minden termékünk adatlapja és ára is elérhető. Az online lehetőségeknek – melynek része a szintén napi újdonságot felvonultató Facebook oldalunk – ez a széles palettája kifejezetten az otthoni tervezést támogatja.

Egyedülálló raktárkészlet európai színvonalon

Az új szemlélet központi eleme, hogy már előre kiválogattuk azokat a cementlapokat, betonhatású, fahatású burkolatokat, metró csempéket és óriási falcsempe szortimentet, amit véleményünk szerint a vásárlóink is kedvelni fognak. A folyamat így felgyorsul, nincs rendelés, nem kell várakozni. A korszerű emelőgépekkel felszerelt vadonatúj korszerű saját raktárcsarnokuknból azonnal átvehető a kiválasztott termék. Raklapos kiszállításunk sokkal kevésbé környezetszennyező, mintha mindenki külön-külön szállítaná el a burkolatait. Mi gyűjtőfuvarban szállítunk az országban mindenhová nagy, 7-12 tonnás teherautókkal.

Kényelem mindenek felett

Mobiltelefonunk segítségével vagy akár egy kávéházban üldögélve egy laptop segítségével is tallózhatunk az AC Design burkolatai között. Az e-mail-es ügyfélszolgálat segít a vásárlásban amennyiben az a raktározott mennyiségből történik. Az ügyfeleket támogató, szabadszellemű és környezettudatos, azaz egyfajta skandinávos felfogás jellemez bennünket. A páratlanul nagy raktárbázisunkban lehetőség van személyes átvételre is, de ha kényelmesek vagyunk, és a praktikum is fontos szempont, akkor válasszuk a házhoz szállítást legyen szó bármekkora mennyiségről.

www.acdesign.hu

Aktuális raktárkészlet