Mitől is jók az az AC Design árai?

Magyarországon a vásárlók szinte mindenhol a legjobb árakat keresik. Van két olyan szempont, amire talán a vásárlóink első körben nem is gondoltak, de ezek azok a tényezők, amik garantálják a legjobb árat a burkolatpiacon. Az első az, hogy a pandémiás helyzet kialakulásával és a gazdaság jelentős változásával az euro-forint árfolyam megváltozott. Gyengült a forint, így szinte mindenki – ahogyan ez a kereskedelemben szinte megszokott – a vevőkre hárította az árfolyambeli különbséget egy azonnali áremeléssel. Ez persze azonnali és váratlan áremelést jelent. De nem nálunk!

Nem hat ránk a forintgyengülés

Mi nem így gondolkodunk! Sőt, felkészültünk arra, hogy az euró árfolyam is ingadozhat és a forint is gyengülhet. Az AC Design nem emel árat! Európa legismertebb burkolatgyártóival állunk kapcsolatban és hiszünk abban, hogy egy előre kialakított Raktárkészletből érdemes ellátnunk az érdeklődőket. A nagy mennyiségű, készletre történő vásárlás kedvezőbb számunkra kedvezőbb árakat eredményez, így a már behozott termékek árai sem fognak tovább emelkedni.

Mi ebben vagyunk nagyok, jók és elkötelezettek, hogy a körülmények változása ellenére is meg tudjuk tartani a vonzó és alacsony árainkat.

A Raktárkészlet is alacsonyan tartja az árakat

Minden vásárlónknak éppen ezért a Raktárkészletből történő vásárlást ajánljuk! Ugyanis ha valaki rendelni szeretne egy adott mennyiséget, abból amit nem tartunk raktáron, neki szembesülnie kell azzal, hogy nekünk is az aktuális euró-forint árfolyammal kell számolnunk. A szállítási határidő gyakran több hét.

Spórolhatsz a házhoz szállítás kedvező díján is

Az országos ismertségünknek köszönhetően egyre több olyan visszajelzést kapunk, hogy tervezők és magánszemélyek is a Raktárkészlet adta előnyök miatt választanak minket. Ez garantálja a változatlan árakat, azt, hogy már itt van a burkolat, így nem kell kivárni a jelen helyzetben szinte kiszámíthatatlan hosszúságú időt. Élj az ország bármely pontján, mi ki is szállítjuk Neked, a legkedvezőbb áron! Érdemes megismerned egyedi házhoz szállítási árainkat, ami miatt egyre többen választják ezt a biztonságos megoldást. Kedvező ár + kedvező szállítási díj = jelentős megtakarítás.

A kiszállítási tarifáinkat itt találod.

Aktuális raktárkészlet