Vásárold meg már most előre burkolatodat és igényeld vissza jövő év elején a támogatást!

Az AC Design burkolatkereskedés egy páratlan kezdeményezéssel szeretne segíteni minden olyan lakásfelújítót, akik a kormány 2021 január 1-jétől érvényes támogatási programjában szeretnének részt venni.

Nálunk már elkezdődött a felkészülés, Így támogatunk mi!

Országos viszonylatban is piacvezető cégünk több mint 40.000 m2-es burkolat és csempe raktárkészlettel áll az érdeklődők rendelkezésére: akik már MOST előre megvásárolhatják burkolataidat, csempéidet vagy padlólapjaidat.

Készülj fel most a jövő év elején esedékes burkolási munkákra! Itt a kedvező lehetőséget tartogató lakásfelújítási támogatás! Foglald le most a kiválasztott termékeket és velünk nem maradsz le az év elején igényelhető kedvezményekről sem! Vedd fel velünk a kapcsolatot már MOST!

Vásárlás esetén a burkolatok már most elszállíthatók, illetve igény esetén a munkák megkezdéséig díjtalanul tároljuk a burkolatokat a raktárcsarnokunkban. Egyeztessük a részleteket, segítünk eligazodni a vásárlás folyamataiban!

Raktárkészlet

TOVÁBBI ELŐNYÖK

– INGYEN tároljuk a burkolataidat beltérben, biztonságosan európai színvonalú saját raktárunkban

Támogatás visszaigénylési lehetőség 2021 januártól

– Hatalmas raktárkészlet vár a legtrendibb burkolatokkal!

– A burkolatok már a raktárunkban vannak, nem kell megrendelned, nem kell várnod rájuk

– Előre lehet szervezni a burkoló szakembereket, időpontot egyeztetni és a kivitelezés jobban tervezhető

– Alacsony árakon stílusos burkolatok és még a régi EURO – FORINT árfolyamon vásárolhatsz

– Nincs váratlan helyzet, a gyártás vagy szállítási folyamatokban

– Ha lefoglalod, akkor biztosan megvan a burkolatod, nem kell az év eleji dömping miatt áruhiánnyal és szakemberhiánnyal számolni

– Házhoz szállítás is rendelhető, az ország bármely pontjára elvisszük Neked a megvásárolt burkolatokat nagyon kedvező áron

Ha a díjtalan tárolási szolgáltatással a foglalással, illetve a folyamat bármely részével kapcsolatban kérdés vetődik fel, kollégáink készséggel segítenek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az antikcentrum@antikcentrum.hu e-mail címen, illetve hívj minket a +36-26-318-066 -os illetve a +36-20-432-8834 -es telefonszszámokon!

Modern mintás burkolat

Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről! Keresd fel a weboldalunkat és a Raktárkészlet menüpontban már most elkezdheted böngészni a termékeinek! Nézd meg a mennyiségeket, tervezz, számolj, mérd fel miből mennyi kell és jelentkezz! www.acdesign.hu

Az idő most azoknak kedvez, akik előbb hoznak döntést!

Raktár Nagytarcsa
Aktuális raktárkészlet