Új szellemiség

Az AC Design életében a 2019-es év egy mérföldkő. A háttérben futó komoly fejlesztéseknek köszönhetően egy új szellemiség, egy új vevő-kiszolgáló és vásárlási koncepció jött létre. A vásárlók részére ez egy támogatott folyamat, amit az új online háttér és az országos lefedettségű logisztikai raktárbázis együttese tesz egyszerűbbé és nagyobb élménnyé.

Cementlap burkolat

Az AC Design a legnagyobb olasz és spanyol burkolat újdonságokat felvonultató kiállítások, vásárok és gyárlátogatások állandó résztvevője. A célunk sosem az volt, hogy mindent elhozzunk és elérhetővé tegyünk, ami csak kapható. A kulcsszó a válogatott kínálatban rejlik. Ez egy esszencia, az általunk legjobbnak, legérdekesebbnek, akár egymással is a legideálisabban kombinálhatónak gondolt burkolat-készlet összeállítása.

Cementlap burkolat

Ez tükrözi a naprakész trendet, igényes mintákkal, felületekkel és természetesen nagyon jó minőségben. Nem elégszünk meg a jóval, mi a legjobbat adjuk! Ebben az évben a szentendrei bemutató-udvarunk mellett megnyílt a nagytarcsai ipari parkban található európai színvonalú, több mint 40.000 m2-es árukészletet befogadó modern csarnokunk. Ezzel párhuzamosan Budán is nyitásra készen áll egy bemutatótermünk.

A vásárlás menete

Amikor egy vásárló megérkezik hozzánk a kiállított termékeken számos támogató információt talál. Ezek az önálló vásárlási folyamatot ösztönzik, mindenféle zavaró tényezők nélkül, ahol a kreatív gondolkodás kiteljesedhet. Nincsenek befolyásoló tényezők. Tábláink segítenek a burkolatválasztás során felvetődő kérdések megválaszolásában egyfajta önkiszolgáló jelleggel. Mikor fogok burkolni? Beltérre, vagy kültérre fogok burkolni? Mennyi burkolatra van szükségem? Azonnal információkat kaphatunk arról, hogy mennyi van az adott termékből a raktárunkban. A lapok kézbevehetők, más burkolattal együtt megtekinthetők.

Mobiltelefonról a www.acdesign.hu oldalt felkeresve a tejes pillanatnyi készlet lekérhető, ezzel további támpontot kaphatunk a választáshoz. Választékunk legnagyobb része elérhető készletről. A célunk, hogy minden információ a kiválasztás folyamata alatt elérhető legyen. A vásárló legfontosabb feladata, hogy a burkolandó helyiséget pontosan mérje fel, a szokásos ráhagyásokat is belekalkulálva. Fizetni az áru átvétele előtt átutalással, illetve készpénzzel Szentendrén lehet. Rövid időn belül elérhető lesz a mobilalkalmazásokon keresztüli azonnali átutalás, így néhány másodpercen belül lezajlik a tranzakció. Minden esetben rendelhető házhoz szállítás. Ez számos előnnyel jár. A legfontosabb a vevőink ideje és kényelme. Nem kell az árut pakolni, nem kell az autót feleslegesen terhelni. A kiszállítás pontos és tervezhető, arról nem is beszélve, hogy nincs az országban olyan település, ahonnan ne lehetne elérhető ez a szolgáltatásunk. Erre a szolgáltatásunkra egyedi ajánlatot adunk.

Raktárbázis és áruház országos elérhetőséggel

Az AC Design kezdettől fogva egy állandó és működő raktárbázis felállításában volt érdekelt. Mi nem akartunk mintadarabok után értékesíteni, számunkra a vevő ideje fontos. Átvállaltuk a vásárlás költségeit, és sok kamionnyi mennyiséggel töltöttük fel a raktárunkat. Az országos ismertséget elérve, a megnövekedett áruforgalom megkövetelt egy új létesítményt, ahol rendkívül magas színvonalon, előre összekészített és becsomagolt tételeket tudjunk kiadni jó megközelíthetőséggel az M0-s körgyűrű közelében.

AC Design raktár Nagytarcsa Ipari park

A lapok megtekintése itt is elérhető lesz, a mobilon keresztüli utalással egy konkrét vásárlás is elindítható. Így a nagytarcsai ipari parkban megnyílik a Különleges Burkolatok Ratáráruháza. Bemutató táblák segítségével átfogó képet kaphatnak a válogatott kínálatunkról, ami vásárlóink és lakberendezők szerint is egy különleges igényességgel összeállított termékpaletta.

A Szentendrén megvásárolt raklapra összekészített termékek minden esetben a nagytarcsai ipari parkban kerülnek átadásra. A sok esetben nehéz dobozokért érdemes áruszállításra alkalmas járművel érkezni. ( Furgon, pick-up, platós teherautó ) Ebben az esetben elektromos targoncával tudunk segíteni az átadásban. Alap esetben vásárlóinknak kell a megvásárolt terméket személyautóba pakolni.

AC Design cementlap

Bízunk benne, hogy vásárlóink nyitottan állnak az új szemléletű, vásárlási folyamatunkhoz aminek minden eleme a gyors, a pontos és minőségi burkolatvásárlás folyamatát támogatják.

Aktuális raktárkészlet