A legtrendibb burkolat?

A falicsempék világában, most a metró csempékkel párhuzamosan a 7.5 x 30 es hosszúkás zellige változatok váltak a legújabb fürdőszobai és konyhai burkolatok főszereplőivé. Minden méret más hatást kelt, ezért is készülnek ennyire változatos kivitelben. Az arányait tekintve ezzel a formával nagyobb szabadsággal, jóval többféle kialakítással burkolhatunk. A rusztikus, kézi készítést idéző szándékos egyenetlensége, a nagyon finoman hullámzó felület egyesíti a tradicionális csempe hagyományokat a legmodernebb trendekkel.

Színek kavalkádja

Az AC Design külön bemutatótermet üzemeltet csak a falicsempék számára. Talán akik először érkeznek hozzánk, nem is sejtik, hogy ezek a burkolóelemek is ennyiféle színben kaphatók. Csak a fehérből több árnyalat létezik, fényes, vagy matt felülettel. Legújabb szállítmányukkal további színek érkeztek, menta, világoszöld és csont színű árnyalatokban.

Hol mutat a legjobban?

Burkolatok esetében elsősorban a vizes helyiségekben gondolkodunk és valóban itt van elsődleges szerepük ezeknek a falicsempéknek. A magazinokból, vagy a Facebookon, Instagramon böngészve láthatjuk, hogy egyre többen választják hálószobák, sőt nappalik falszakaszainak a díszítésére. Egy kávézó, vagy cukrászda esetén pedig a lehető legszebb választás egy ilyen karcsú és elegáns falicsempe méret.

A halszálka változattól a hagyományos kötésig

A tömzsibb metró csempének a téglakötés áll a legjobban. A hosszúkás falicsempék esetében a parkettához hasonlóan a halszálka mintában való burkolás a legszebb, de más érdekes geometriai formákat is kialakíthatunk, nézd meg a képeket! A csempék éle egyenetlen, melynek szépsége a fugázás után érvényesül igazán. Ez a részlet az, ami miatt különleges.

Vedd át a saját raktárunkból, vagy rendeld házhoz!

Az AC Design nem bízza a véletlenre! Országos igényeknek megfelelően gondolkodunk és mi már előre megvásároljuk a legújabb burkolatokat, amit saját raktárunkban tárolunk! Éppen ezért azoknak a vásárlóinknak akik személyesen szeretnék elvinni a kívánt mennyiséget, mindössze a nagytarcsai ipari parkban lévő raktárunkig kell átfáradniuk. Akik nem szívesen terhelik az autójukat, azoknak a legkedvezőbb árú házhoz szállítási díjainkat ajánljuk és pár napon belül már indulhat is a burkolás!

Tényleg ez a legjobb ár!

Folyton beigazolódik, hogy az AC Design verhetetlen az árakban! Igaz ez a legújabb 7.5×30 cm-es klasszikus falicsempéinkre is. Mi még nem találtuk ezt a minőséget alacsonyabb áron. Kattints az alábbi linkekre és ellenőrizd az árakat, tekintsd meg a színeket és az aktuális készletet.

AC 1700601 – fehér, fényes

AC 1700602 – fehér, matt

AC 1700603 – menta, fényes

AC 1700604 – világoszöld, fényes

AC 1700605 – csont színű, fényes

Aktuális raktárkészlet