Mielőtt a terasz burkolásába belefognánk, érdemes megismerkedni az aktuális burkolattrendekkel. Javasoljuk ezt azért is, mert sokszor nem jó döntés egy túl jól hangzó akciós ajánlatra lecsapni az adott burkolólap alaposabb ismerete nélkül. Másrészt ilyenkor sokszor kompromisszumot kötünk, mondván, hogy anyagilag jól járok és ez a feladat is „le van tudva”. Mi szeretnénk ebben a szemléletben is egy kis változást.

Beton hatású burkolat kültéri

Beton design kültéren

A kültéri burkolatok mai világában minden komolyabb gyártó azon verseng, hogy tökéletes esztétikai élményt is nyújtson azon felül, hogy a minőségi kivitelezés ma már alapelvárás. A mai trendek izgalmas dizájnjában megjelentek a beton hatású burkolatok. A kőszemcsés és teljesen homogén lapok helyébe egy új minőség lép. Kő- és fahatású lapok válnak a kültéri lakóterünk díszeivé.

Beton hatású burkolat kültéri

Ha fellapozunk egy minőségi kültéri bútorokat bemutató katalógust, sok olyan hangulatképet fogunk találni ahol a design bútorok alatt beton hatású lapok kerültek. Miért? Mert a nyers, sok esetben szürke árnyalat a maga jellegzetes foltosságával szilárd megjelenésével tökéletes hátteret ad ezeknek a bútoroknak. Az alapvetően kőporcelán alapon megjelenő betonos hatás még jobb tulajdonságokkal is bír mint egy valódi beton felület. Nincsenek a betonozással járó költségek, nincs száradási idő, utólagos javítási munkák. Garantált az egységes megjelenés és a szabályos fugázás.

Beton hatású burkolat kültéri

A beton designerek minden évben adnak valami újat az alapstruktúrához. Sárgás, barnás, antracit színeket kevernek ki, mintás lapokkal kombinálják, érdesebb, vagy éppen lappato, azaz félig fényesre csiszolt felülettel jönnek elő. Gondolnak a medencék melletti használhatóságra csúszásmentes változatokkal.

Mi az AC Designban egyfajta missziónknak tekintjük, hogy a burkolandó felületekkel esztétikai élménnyel is gazdagítsák magukat a vásárlóink. Erről gondoskodik a széles méretválaszték, a falon is alkalmazható változatok, valamint a kavicságyba, autóbeállókba is fektethető 2 cm-es strapabíró változatok.

Fagyálló tulajdonság

A fagyálló tulajdonság elengedhetetlen ezeknél a kültéri burkolatoknál. Olyan megbízhatóak, hogy egy kevésbé jól öntött valódi beton sem biztos, hogy olyan sokáig ellenállna az időjárás viszontagságainak. Könnyű tisztán tartani, a felülete ellenálló.

Beton hatású burkolat kültéri

Mivel cementlap burkolataink mellett a beton hatású lapok meghatározó hányadát képezik választékunknak, így jelentős raktárkészletet képeztünk a legtöbb változatunkból. Nem szeretnénk, hogy az európai gyártók nyári, vagy év közbeni leállása fennakadást okozzon egy itthoni burkolási projektben, így a készlet mindenki előtt egész évben nyitva áll.

Beton hatású burkolat kültéri

Szentendrei bemutató-udvarunkon megtekinthetőek a minták, a lapok elszállítása a Nagytarcsán található Ipari Park területén lévő logisztikai központunkból történik. A gyakran jelentős súly miatt érdemes teherszállításra alkalmas járművel érkezni, a vásárlóink által történő személyautóba pakolás következményeiért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni. Ezért egy kényelmesebb megoldást ajánlunk. Rendelje meg házhoz szállítási szolgáltatásunkat, ezzel időt, energiát takaríthat meg.

Aktuális raktárkészlet