Dobja fel kertjét különleges burkolatokkal! Miért ne készülne a tavaszra kertjének felújításával? Némi energia befektetésével magával ragadó udvarra toppanhat megcsodálni a természet újjászületését az igazi tavasz első napján! Hívjon vendégeket, kínálja hellyel őket az udvaron és élvezzék egy pohár bor mellett közösen az első meleg napsugarat!

  1. Fahatású burkolatok

Ha kültéri burkolás kerül szóba, népszerű ötlet a fa alkalmazása. Korábban már írtunk róla, mi a különbség a valódi fa és a fahatású burkolatok között. Két tulajdonságot emelnénk ki itt elsősorban: a tisztíthatóságot és az időállóságot. Mivel gyakran éri közvetlen napfény és eső a kertet vagy épp a teraszt, fontos szempont, hogy tartós, masszív burkolatot használjunk – erre jó példa a porcelán mint járólap. Természetes hatás, elegáns megjelenés, könnyű kezelhetőség!

 

  1. Meleg színhatású járólapok

A természetes megjelenés mind az otthonokban, mind a kertekben rendkívül divatos manapság. Meleg színvilágú burkolatok alkalmazásával kiküszöbölhetjük az esős napok borongós hangulatát, míg jó időben egészen szívmelengető hangulatot kölcsönözhetünk udvarunknak.

  1. Kőhatású járólapok

A kőhatású burkolatok látványa teljesen kompatibilis a kert megjelenésével. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne egyedi megjelenése teraszának! Mind színében, mind textúrájában széles kínálat áll rendelkezésünkre kőhatású járólapokból. A kifinomult, elegáns megjelenést könnyű takaríthatóság egészíti ki.

 

Aktuális raktárkészlet