Az AC Design megnövekedett ügyfélforgalma új ügyfélszolgálati rendszer kialakítását tette szükségessé. Számunkra nagyon fontos, hogy érdeklődőink és vásárlóink teljeskörű tájékoztatást kapjanak a felvetődő kérdésekkel kapcsolatban. Naponta számos telefonhívás érkezik hozzánk, ahol az egyes termékek beazonosítása időigényesebb, lassabb, vagy esetleg nem kapunk elegendő információt a felvetődő kérdésekről. A beszélgetések végeredménye is azt mutatja, érdemes a kommunikációt írásban folytatni, hiszen számos előnye lehet egy e-mailnek. Új E-mail-es Ügyfélszolgálatunk ezt a folyamatot szeretné megkönnyíteni.

Béka laptoppal

Ezen tapasztalatok alapján szorgalmazzuk azt, hogy érdeklődőink E-mailben vegyék fel velünk a kapcsolatot. Mi, amint lehet, de legalább 24 órán belül mindenképpen válaszolunk minden beérkező levélre.

Miért előnyösebb ez E-mail, mint a telefonos megkeresés?

– A teljes kapcsolatfelvételi folyamat mindkét fél részére dokumentált
– Érdeklődhet termékek, aktuális raktárkészlet felől termékkód alapján
– A levélhez fotó csatolható, a vagy a könnyebb termék azonosításhoz link kerülhet a szövegbe

– Lehetőség van termékek megrendelésének elindítására
– Termékminta rendelés is leadható
– Kiszállításra egyedi ajánlat kérhető
– Tudunk képet csatolni bemutatótermi burkolatokról, egyéb termékekről
– Nem jár költségekkel, szemben a telefonnal
– Átgondolt további szakmai javaslatokat tudunk tenni

Javaslatok a tartalomra vonatkozóan

Annak érdekében, hogy az ügyintézés gyors, pontos és a lehető legrövidebb legyen, fontos, hogy a lehető legtöbb adat a rendelkezésünkre álljon, így ezeket minden esetben tüntessék fel a levelükben. Termékkód, méret, szín, a szükséges mennyiség m2-ben, szállítás esetén cím ( emelet, lépcső, lift megadásával, megközelíthetőség, parkolási lehetőség megadásával )

Bízunk benne, hogy az ügyfeleink felismerik az új rendszerünk kínálta előnyöket, és aktív használóivá válnak. Várjuk a megkeresésüket az antikcentrum@antikcentrum.hu e-mail címen.

Aktuális raktárkészlet