Egyedi burkolat egyedi mintával? Aki jártas a lakberendezésben, az tudja, hogy ma már bútorokat, tapétát, szőnyeget és bármilyen falfestéket készíttethetünk egyedi méretben és egyedi színben. Azonban vannak olyan kiegészítők, legyen szó a fürdőszoba vagy a konyha területéről, ahol meghatározott méretű, előre gyártott elemekből kell építkeznünk.

Új Balaton sorozat különleges vintage burkolatok

Eddig a burkolatok világa is a fantasztikusan széles választékról szólt, és a trendek határozták meg, hogy milyen színű és mintájú burkolatot használhatunk fel az otthonukban. Ez eddig rendben is van. Hiszen a különleges burkolatok világában szinte el is vagyunk kényeztetve a számtalan variációval, a struktúrákkal, felületekkel és ezek kombinációval.

Vintage kék burkolat AC Design

Egyedi gyártású burkolat ami egy új szintre emeli a lehetőségeket

Az AC Design most egy szenzációs innovációval megkezdte a teljesen egyedi színben és mintával egyedi elképzelés szerint gyártott fagyálló, ( kültéri és beltéri ) burkolatok forgalmazást. Ez egy igazi kuriózum, a vásárlónak nincs más dolga, mint a megálmodott padlólap mintáját felvázolni, megtervezni. Az AC Design pedig a kívánt mintával fogja legyártani az egyedileg elképzelt padlólapot.

Vintage piros burkolat AC Design
Vintage rombusz mintás burkolat AC Design

Az egyedi gyártással kapcsolatban három fontos tudnivalóval kell számolni.

– Az egyedileg készített burkolat mérete 22.3 x22.3 cm
– Minimum rendelési mennyiség 72 m2
– Az elkészült burkolat vintage stílusú

Vintage szív mintás burkolat AC Design

Kinek ajánljuk az egyedi burkolatok megrendelését?

A lakossági felhasználásnál is gyakori, hogy egy-egy felújítás során eléri a megrendelt mennyiség a 72 m2-t. Azonban például szállodák, panziók, éttermek, végre teljesen egyedi stílusú, sőt, akár a nevüket, vagy a logójukat tartalmazó valóban sehol máshol nem látható egyedi burkolatot kaphatnak. Akinek számít, hogy egy hely egyedi legyen saját arculattal, ott nagyon fontos egy ilyen lehetőség. Tervezők, belsőépítészek is gyakran kersik az egyedi gyártás lehetőségeit, nekik ez mindenképpen egy elérhető árú újdonság.

Az egyedi gyártás ára

Az egyedi gyártású lapjaink Bruttó 20.000 Ft / m2-es ár alatt kaphatók. Ezért az árért fagyálló, kiváló minőségű hordozó felületet kapunk, páratlan designt, megadott színszám alapján kikevert színnel. Nincsenek felárak, bármilyen extra design elkészíttethető. Nincs utólagos felületkezelési fázis, a felület nem érzékeny, tartós és padlóra, falra egyaránt használható.

Vintage kék és sárga mintás burkolat AC Design
Vintage egyedi gyártású burkolat AC Design

Vedd fel velünk a kapcsolatot ha magánszemély vagy, ha tervező, lakberendező, vagy belsőépítész vagy, illetve ha az éttermedbe, vagy a panziódba, szállodádba, cukrászdádba, borászatodba szeretnél teljesen egyedi burkolatot készíttetni szenzációsan jó áron! www.acdesign.hu

Aktuális raktárkészlet