A különböző színű és felületű padlólapokhoz nem csak egyfajta fényes fehér metrócsempét használhatunk, hanem annak matt vagy tört fehér változatát is. Jelentősen változik az összkép, ha megfelelő felületű és színű metrócsempe kerül felhasználásra. Például matt, vintage stílusú padlólaphoz ne használjunk fényes, fózolt, fehér metrócsempét, helyette ajánlott ennek a matt vagy tört fehér matt változata, így jobban összhangba kerül a padlólap és a falicsempe. Elegáns stílus létrehozásához, például fényes, márványmintás padlólaphoz használhatunk fényes felületű fehér metrócsempét. Fontosnak tartjuk az enteriőr kép kialakításában, hogy a felhasznált burkolatok fényhatása szinkronban legyen egymással. Tört fehér színű metrócsempét olyan burkolatokhoz használunk, melyeknek az alapszíne nem tiszta fehér, hanem szintén koszos fehér vagy tört fehér hatású. Nem törvényszerű hogy a fehér színű metrócsempéhez csak fehér színű fugát használhatunk. Jelentősen megváltozik a burkolt falfelület hangulata, ha a fehér metrócsempék közé színes fugát használunk.
Legyünk kreatívak; használjuk ki a készülő enteriőr színeinek lehetőségeit és ezt is vegyük figyelembe a tervezés során.

Reméljük a téma felkeltette érdeklődésüket és segítséget tudtunk nyújtani abban, hogy egy kis kreativitással és ötlettel hogyan tehetjük izgalmasabbá környezetünket.

 

 

metrocs4

 

metro4

 

metrocs1

 

metrocs2

 

 

 

fehér fuga

 

 

barna

 

 

feka

 

 

fos copy

 

 

méregzi

 

 

piros copy

 

 

SÖTÉTKÉK

 

 

tünci

 

 

türkiz

 

 

Aktuális raktárkészlet