Csempésszen luxust otthonába! Ennek egyik kitűnő módja a zuhanyzó vagy a teljes fürdőszoba hotel színvonalúvá alakítása. Nem csupán takarítási szempontból kiváló választás, de a nyugalmat árasztó dizájn nyitottabbá teszi a helyiség atmoszféráját: térhatása tágasabb, beltere világosabb. Hogyan lehet a leghatékonyabban harmonizálni a kortárs és az Ön ízléséhez legjobban illeszkedő koncepciókat otthona felújításakor?

 

Kezdje a rendelkezésre álló tér felmérésével! Elképzelhető, hogy egy teljesen nyitott zuhanyzó nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne csorbuljon a fürdőszoba terének egységes nyitottsága. Nagyobb rendelkezésre álló tér esetén térelválasztó elemek segítségével könnyedén feloszthatja a helyiséget személyes igényeinek megfelelően.

Egy fürdőszoba nem feltétlenül jelent egy krémszínű teret egy zuhanyzóval a közepén: kísérletezzen különböző mintákkal, színekkel és anyagokkal! Ha a magas színvonalon kivitelezett gazdag látványvilág áll közel Önhöz, a márvány időtálló színvonalat biztosíthat az Ön számára, azonban ez a természetes alapanyag vizes helyiségekben több törődést igényel. Kiküszöbölheti ezt a problémát márványhatású porceláncsempék lerakásával, melyekkel esztétikusan helyettesítheti a fehér márványt. Alternatívaként használhat még fali csempéket, így egy érdekes mintázattal is feldobhatja még fürdőszobáját.

fürdőszoba zuhanykabin dizájn

 

Egy fürdőszoba megjelenését egyáltalán nem kell a klasszikus csempe meghatározza; választhat csúszásmentes fahatású burkolatot is. Ezzel a megoldással ötvözheti a fa megnyugtató látványát és a porcelán minden gyakorlatias előnyét. A fahatású járólapot padlófűtéssel kiegészítve elérheti, hogy fürdőszobája egész évben melegséget és meghitt hangulatot árasszon.

 

Aktuális raktárkészlet