Mi az AC Designban komplexen tekintünk a lakásbelsők burkolatainak kialakítására. Az elképzelt alapstílushoz és a megtervezett enteriőrökhöz segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb padló- , és konyhafal burkolat típusokat.

A konyha egy olyan helyiség, ahol nagy felület kerül burkolásra, így ez a terület fokozott odafigyelést és tervezést igényel.

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Az egységes designt a konyhabútor és a burkolatok összhangján alapul. Legnagyobb területen a padlólapokkal találkozunk, ám központi szerepet kap a konyhafal, vagy más néven konyha hátfal burkolata is. Ez a terület a munkalap felett, az alsó és a felső szekrények között található. Funkciója kettős, hiszen védenie kell a főzés, és a konyhai tevékenységek során a felfröccsenő szennyeződésektől a falat. Másrészt viszont a konyha centrumában található, így kiemelten fontos dekorációs szereppel bír.

Az új trendekben erőteljes a modern burkolatok konyhafalon való alkalmazása, nincs is olyan neves gyártó, aki ne fókuszálna erre a területre. Az AC Designban mi ugyanúgy felkészültünk ezekre az igényekre és a több mint 500 m2-es raktárunkban folyamatosan tudjuk vásárlóinkat a legizgalmasabb különleges burkolatainkkal kiszolgálni.

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Nézzük mely burkolattípusok alkalmasak konyhafalak burkolására! A népszerűségi listák dobogósai a metró csempék és a cementlap mintás burkolatok. A metró csempe több mint 100 éves múltja alatt semmit sem vesztett népszerűségéből. A most divatos ipari hangulatú és vintage konyhabútorok tökéletes dekorburkolata. Az alap fehér szín népszerűsége mellett dinamikusan nő a színes változatok száma is. Kivitelük rendkívül sokféle lehet. Fózolt vagy fózolatlan kialakítású, számos méret variációban és vastagságban. Burkolása könnyű, megjelenése egyszerű, de mégis karakteres. Gyakori, hogy a nemcsak a konyhafal szakaszt, hanem a konyha további felületeit is metró csempe díszíti, mert aki beleszeret ebbe a hangulatba, nem elégszik meg ekkora területtel. Az AC Designban gondoltunk a tradicionális kialakítási formákra is, így záróelemekből is többféle profilt tartunk. A metró csempe felülete könnyen tisztítható, roppant sokoldalú, legyen szó matt vagy fényes változataikról.

A cementlapok egy évtizedes forradalma először a konyhai padlók világát hódította meg, fokozatosan kerültek fel a konyhafalakra. Jellemzően mintás kivitelüknek köszönhetően uralják a konyhai dekorációt. Mivel a konyhafal magassága a legtöbb esetben 60 cm, így a cementlapok 20×20 cm-es mérete könnyen kalkulálható burkolást tesz lehetővé. A modern cementlap mintás burkolatok már nem igényelnek utólagos felületkezelést, felületük ellenálló, sőt ide még fagyálló változatokat is lehet választani.

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolat AC Design

Konyhafal burkolatok esetén mindenképpen szót kell ejtenünk a legújabb trendek ismeretében a beton, kő és fahatású változatokról. Az alapvetően nagyobb formátumú beton és kőhatású padlólapjaink az egységes design jegyében gyakran a konyhafalakon is folytatódnak, nem kell egymástól teljesen elkülönülniük. Szép egységet alkotnak a modern konyhai gépek fekete, ezüstös és fémes csillogásával. Ugyanez jellemző a márvány mintás és a terrazzo lapokra is.

Amit jó szívvel ajánlunk: tervezzünk kreatívan, vegyük alapul a kiinduló lakberendezési stílust, és ahhoz válasszuk a kettős funkcióval bíró konyhafal burkolatainkat. Az AC Design rendkívüli termékpalettája a garancia arra, hogy akár raktárkészletről, akár rendelés után mindenkihez a legszebb burkolat jusson el, legyen az otthona, nyaralója, étterme vagy kávézója az ország bármely pontján.

Aktuális raktárkészlet