Kapcsolat

FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ A VÁLTOZÁSRÓL!

 

2020 március 17-től feloldásig – az előírásoknak megfelelően – minden hétköznap és szombaton is 10 órától 15 óráig tart nyitva a szentendrei bemutatótermünk, ezzel párhuzamosan a nagytarcsai raktárunk továbbra is csak hétköznapokon és jelen helyzetben 8 órától 15 óráig fogadja azokat, akik személyesen szeretnék átvenni a kifizetett burkolatokat. Az országon belüli raklapos házhoz szállításunk továbbra is zavartalanul működik.

 

A 2020. március 28-án életbe lépő Kijárási korlátozásról szóló Kormány rendelet alábbi pontjai értelmében nyitva tartunk.

“3. §
A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor.
4. §
(1) A 3. § szerinti alapos indok:
a) a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben) történő vásárlás”

 

Az ügyfeleink és mindannyiunk védelme érdekében jelenleg az udvaron történik a kiszolgálás, ami jelen helyzetben azt jelenti, hogy a nyitvatartási idő alatt megtekinthetők, lefotózhatók a kiállított termékek, de maga a rendelés e-mailben, a fizetés pedig előre utalással történhet. A készpénzes fizetést mellőzzük. A kiállított termékek az aktuális raktárkészletünk bemutató darabjai, a készleten lévő termékekből azonnal lehet vásárolni.

 

 

FONTOS! Kérjük Önöket, hogy a szentendrei bemutatóudvar megtekintése esetén hozzanak magukkal maszkot/sálat és kesztyűt, saját maguk, a többi vásárló valamint az eladók egészségének érdekében!

 

 

Széles választékkal és bőséges készlettel rendelkezünk, azonban kérjük Kedves Vevőinket, hogy a megrendelés után a számla mielőbbi kiegyenlítésével segítsék elő, hogy a raktárkészletet napra készen lehessen vezetni, ezzel is segítve más Vásárlóknak a készletmennyiség ismeretében a döntést meghozni.

 

A PONTOS és minden este zárás után frissülő AKTUÁLIS készletnyilvántartásunk a weboldalunkon található a Raktárkészlet menüpont alatt: https://acdesign.hu/

 

 

Arra biztatunk mindenkit, e-mailben tegyék fel a kérdéseiket és e-mailben adják le a rendelést, amire mielőbb válaszolni fogunk!

E-mail címünk: antikcentrum@antikcentrum.hu

 

 

Amennyiben egy kiválasztott termékről több, nagy felbontású fotót szeretnének kérni, kérjük írjanak (termékkód feltüntetésével) és elküldjük e-mailben! Ezzel is segítve a távolról történő vásárlás folyamatát.

 

 

Telefonvonalaink átmenetileg leterheltek, de minden megkeresésre válaszolunk. A készletünkből való értékesítés zavartalan. Kérjük a kívánt mennyiséget és a termék kódszámát minden esetben tüntessék fel az e-mailben!

 

 

A fentiek értelmében speciális webshopként működünk. A raklapos kiszállításunk továbbra is zavartalanul működik az ország területén!

Üzletünk és egyben a kültéri/beltéri bemutatótér címe:

Szentendre, Dózsa György út 10/a. 
NYITVA TARTÁS SZENTENDRÉN:

2020 március 17-től feloldásig hétköznapokon és szombaton 10 órától  15 óráig tart nyitva a szentendrei telephelyünk, ezzel párhuzamosan a Raktárunk hétköznapokon 8 órától 15 óráig fogadja azokat akik személyesen szeretnék átvenni a kifizetett burkolatokat.

Hétfőtől – Csütörtökig: 10-15 óráig
Pénteken: 10-15 óráig
Szombaton: 10-15 óráig

Vasárnapokon és ünnepnapokon zárva tartunk.

NAGYTARCSAI RAKTÁRUNK:
Jelenleg csak áruátvétel lehetséges.

2142 Nagytarcsa Ipari Park, Felső Ipari körút 3.
Szürke csarnok piros kerettel.

ÁRUÁTVÉTEL – NYITVA TARTÁS:

Március 17-től feloldásig hétköznapokon a Raktárunk 8 órától 15 óráig fogadja azokat akik személyesen szeretnék átvenni a kifizetett burkolatokat.

Hétfőtől – Péntekig: 8:00 – 15:00

Hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk.

Fontos információ:
Az utolsó tétel kiadása 14:30 órakor kezdődik, így kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy
eddig az időpontig feltétlenül érkezzenek meg!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Email-cím:

antikcentrum@antikcentrum.hu
E-mail-es ügyfélszolgálatunk segít a termékekkel, rendeléssel, fizetéssel és a kiszállítással kapcsolatban.

Telefon:

Iroda: +36-26-318-066
Mobil 1: +36-70-3688-298,
Mobil 2: +36-20-432-8834

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK: Készpénzfizetés vagy előre utalás

Név (kötelező)

Email (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Útvonal

M0-áson az 55-ös kihajtó az M3-as felől

WN

M0-áson az 55-ös kihajtó Pécel felől

Lehajtó az M5 felöl.
Nagytarcsa felé.