Emlékszik még azokra a változtatásokra, amelyeket egész évben tervezett véghezvinni, de nyáron nem volt rá ideje? Nincs is alkalmasabb pillanat ezekre, mint a karácsony előtti hosszú téli esték! Összegyűjtöttünk pár javaslatot, amelyek gyorsan kivitelezhetőek, ám annál látványosabb változásokat eredményeznek – így felkészítve otthonát a karácsonyi vendégek fogadására.

A fürdőszoba

Varázsolja újjá fürdőszobájának atmoszféráját pár új megoldással: a színes metrócsempék látványos megjelenésükkel életet visznek bármelyik helyiségbe és tökéletes alapanyaguk azoknak a kisebb projekteknek, amelyeket mindenképpen megéri kivitelezni. Párosítsa ezeket a merész színeket tükrös felületű csempékkel, így maximalizálva a természetes fényt és ez által a helyiség tágasságának érzetét. A szemközti falon kontrasztos színvilágú csempe alkalmazása hozzásegítheti, hogy szinte azonnal szélesebbnek tűnjön a belső tér.

Praktikus sötétebb árnyalatú, fahatású padlót lerakni,  mely meleg, otthonos hangulatot teremt a kinti hideget ellensúlyozva.

 

A vendég- és gyerekszoba

 

Éjszakára is maradnak a vendégek?

Márványhatású porceláncsempékkel meglepő gyorsasággal teremthet kellemes atmoszférát számukra a vendégszobában! A könnyed, világosabb színek felerősítik a fényeket, melyeket olyan intenzív, mégis ünnepi színekkel feldobva, mint a vörös vagy a harsány zöld szinte játszva bújtathatunk ünnepi köntösbe bármilyen helyiséget, ezzel téve feledhetetlenné az ünnepek hangulatát.

 

 

Ha Ön ad az átütő látványvilágra, ajánljuk, dekorálja a vendégek számára fenntartott helyiséget, vagy akár a ház bármelyik hálószobáját egyedi mintás csempékkel, melyek nem csak autentikus művészi elemként szolgálhatnak, de játékos hangulatuk miatt hamar gyermekeink kedvenceivé is válhatnak.

Aktuális raktárkészlet