Aparici Carpet Vestige burkolatok

A különlegességeket kedvelő érdeklődőinknek szeretnénk bemutatni a spanyol Aparici gyár Carpet sorozatát! Ez a termékcsalád színeivel és mintáival egy olyan új színfolt a burkolatok között, amire érdemes odafigyelni. A Carpet burkolatok neve a szőnyegre utal. A minták jellege és színei valóban sugallnak egy szőttes hatást, de egyszerre fedezhetjük fel benne a cementlapok világának halványan felsejlő geometrikus világát, ami egy festményszerű összképben egyesül. A színek kavalkádja mesés, álomszerű, mintha egy elvarázsolt kastély termeiben járnánk. Egy egészen új korszakalkotó ez a design, ami eddig nem volt megtalálható ilyen burkolatokon.

Egyszerre tradicionális és egyszerre modern. Egyszerre homogén hatású és mintás. Visszafogott kékes, sárgás és barnás színei nem uralják a teret, és közelebbről szemlélve igazi vizuális élményt nyújtanak.

A Carpet sorozat két színállásban és 12 mintával kapható. A Carpet Vestige Natural burkolat sötétebb árnyalatai hangsúlyosabbak, karakteresebbek, a Carpet Sand Natural burkolat azaz a homokszínű változat, egy jóval világosabb színösszeállítást takar. Mivel kőporcelán burkolatról van szó, így rendkívül tartós és megbízható választás ez a lapcsalád. A különleges megjelenésnek köszönhetően egyszerre falburkolat és padlóburkolat is. Méretét tekintve is gazdag a választék. A standard 60×60 cm-es változatokon túl megtalálhatóak az 50×100 cm-es 25 x 75 cm-es és a 100×100 cm-es változatok is. Mindkét színben megtalálható a haxegonális, azaz a hatszögletű kivitel ami további egyediséget visz a színek és a formák játékába.

Aparici Carpet Vestige és Sand burkolat a legjobb áron az AC Designban!

Fontos megemlítenünk azt, hogy a kültéri fagyálló lapok terén az egyszínű betonos lapok mellett már elérhető mintás változatok is. A Carpet sorozat egy 2 cm-es vastagságú változatával lép ki a teraszok és kertek világába. Miért ne lehetne egy beltéri mintavilágot a kültérben is továbbvinni?

A 2 cm vastagságú lapok kavicságyba, vagy fűbe is fektethetőek, később akár visszaszedhetőek. Ellenállnak a természeti hatásoknak és autóbeállókban is bírják a terhelést.

A legjobb áron az AC Designban!

Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy vásárláskor az ár is fontos tényező lehet, így egy jó hírrel szolgálhatunk. Kereskedésünk az országban a legjobb árat kínálja az Aparici Carpet burkolatokra! Minden egyes változat saját raktárkészleten érhető el, így a vásárlás azonnal elindítható. Mivel a nagy táblás burkolatok komoly súlyúak így érdemes a házhoz szállítási szolgáltatásunkat is megrendelni. Személyes áruátvételre a nagytarcsai ipari park területén található raktárunkban van. Fizetést követően értesítést küldünk, hogy hány órától vehető át az előre összekészített mennyiség.

Fotóinkkal szeretnénk kedvet csinálni ehhez a nem mindennapi burkolathoz, ami a lakás egyik legkülönlegesebb darabja lesz sok éven át. Kövesse nyomon a naponta frissülő raktárkészletünket, az egyes típusok aktuális mennyiségét. Weboldalunkon az alábbi linkeken találja meg a Carpet burkolatokat: AC 2600103AC 2600201AC 2600305
AC 2600401

Aktuális raktárkészlet