Ahogyan azt a tücsök és a hangya történetéből ismerjük, a hangya az előrelátás és a szorgos munka eredményeképpen nemcsak a nehéz időket vészeli át, de az öngondoskodást is megvalósítja.

Raktárkészlet mindenek felett!

Kicsit így vagyunk mi is ezzel az AC Designban. Nem a pillanatnak élünk, hanem gondosan megtervezzük, hogyan és miként gondoskodjunk vásárlóink egész éves és folyamatos burkolat-ellátásáról. A kis mennyiségű burkolatrendelésnek jelenleg számos buktatója lehet. Forintgyengülés, kiszámíthatatlan szállítási határidők, ideiglenes leállások a gyártásban! Mi ennek NEM-et mondtunk!

Mi az AC Design-nál abban hiszünk, hogy az országos viszonylatban is páratlan Raktárkészletet hoztunk létre, amivel nemcsak az azonnali vásárlást tesszük lehetővé, de az áraink is versenyképesek és a legjobbak tudnak lenni. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy először ismerje meg ezt a páratlan választékot, tervezzen az azonnal elérhető burkolatokból, mert ezzel jelentős mennyiségű időt, fáradságot és pénzt tud megtakarítani. A folyamat teljes egészében online is intézhető.

Nagyon sok vevőnk, aki részt vett ebben a folyamatban és látta, hogy a termékek megtekinthetők, a fizetés gyors, és az áruátvétel azonnal megvalósul, arról számolt be, hogy ez volt számára a legkényelmesebb megoldás, és ehhez a szolgáltatáshoz európai színvonalon jutott.

Javasoljuk a burkolás előtt álló vásárlóinknak, hogy a weboldalunk Raktárkészlet menüpontjában tájékozódva válassza ki a számára legjobban tetsző burkolatot. Mi már betáraztunk! Tegye Ön is!

www.acdesign.hu

Aktuális raktárkészlet