Konyhafal burkolat választás másképp!

Ha elérkezett az idő, hogy új konyhabútort tervezz, vagy a régi helyett építs egy egészen újat, akkor a burkolatválasztás egy megkerülhetetlen, mindazonáltal egy izgalmas feladat lesz.

Mint minden más helyiség esetében a konyhánál is komplexen kell kezelni a lakberendezés egyes fázisait. A konyhabútor stílusát a munkalap szintén nagy felületével, a padló burkolatával és a leendő konyhafal burkolatokkal kell jól összeegyeztetni. Az AC Design csempebolt elkötelezett híve annak, hogy a legfrissebb burkolattrendek választékát egy aktuális raktárkészlettel megtámogatva vásárlóival megismertesse és segítséget nyújtson abban, hogy a megújuló konyhához a legtökéletesebb burkolat kombinációt sikerüljön kiválasztani.

Falicsempe konyhafal

A páratlan választékot személyesen érdemes felfedezni, de most nézzünk néhány főbb típust, amik egytől-egyig jó választásnak bizonyulnak ha a konyhafalat szeretnénk dekoratívvá tenni.

Cementlap burkolatok

A konyhafal burkolat kiválasztásának egy kardinális kérdés, hogy hány centiméter a munkalap és a felső szekrénysor közötti távolságunk. Alap esetben ez 60 cm, de más, egyedi méretek szerint készült konyhabútor is lehetséges. Cementlapjaink és cementlap mintás változataik standard mérete 20×20 cm, így három sorban tökéletesen kitöltik ezt a területet. Letisztult bútorokkal nagyon szép kontrasztot alkot.

Jellemzően mintásak de az erősebb színű kombinációk mellett sok változat elérhető visszafogottabb, szürkés, natúr, homok, vagy világosbarna árnyalatokban. Ha kevesebb fugát szeretnénk a munkalapunk felett látni válasszuk a 60×60 cm-es lapokat. A burkolásuk egyszerűbb és gyorsabb is. A cementlapok többnyire mozgalmas mintáit jól ellenpontozza egy fahatású padlólap használata, ami tartós, látványos és engedi érvényesülni a dekoratív sávot.

Cementlap mintás konyhafal
Cementlap mintás konyhafal burkolat

Megtetszett valamelyik cementlap burkolat?
Itt vásárolhatja meg!

Falicsempék

A falicsmempék szintén egy kimeríthetetlen design forrást jelentenek a konyhafal burkolatok világában. Legismertebb változatuk talán a fózolt metró csempe, vagy a fózolatlan letisztult, legtöbbször 10×20 cm-es loft csempe. Megjelenésük letisztult leginkább egyszínűek de számos mintás változattal találkozunk. Az egyszínű változatok a Panton skála szinte minden színében elérhető, sima vagy rusztikus felülettel, különféle vastagságban. A visszafogottság akkor előny ha a konyhánk klasszikus stílusú, díszesebb kialakítású. A falicsempéket jellemzően téglakötésben burkolják, de most közkedvelt a halszálka változat is. Felületük könnyen tisztítható. A metró csempék mellett számos rusztikus vagy plasztikus változat létezik a legváltozatosabb méretekben.

Fehér metró csempe
Fehér loft csempe

Nagy méretű lapok

A nagy méretű burkolatok az utóbbi években terjedtek el, a tendenciák azt mutatják, hogy meg is őrizték népszerű helyüket. Az új technológiának köszönhetően a méretek növekedésével a vastagság megmaradhatott, így a fugák vonalával nem kel megtörni a minták egységét. A konyhabútor trendekben most a márvány és kőmintás frontok a meghatározók, ha csak a konyhafalon szeretné ezt a mintát, akkor ismerje meg kőmintás burkolataink választékát. A nagy lapok esetén számolni kell szállításkor a nagyobb súllyal. Bár a lapok személyesen is átvehetők a raktárunkból, érdemesebb a házhoz szállítási szolgáltatásunkat választani a szakszerű kiszállítás érdekében.

Nagy méretű járólapok vásárlása itt

Különleges dekorburkolatok

Az AC Design nem tűri a kompromisszumokat, nem akar mindent árulni. Olyan választékot tart fenn, ami stílusos egyedi és hozzájárul a környezetünk igényességéhez. Éppen ezért egészen meglepő, dekorburkolatokkal rukkolunk elő. Ilyen például a Mainzu Mural, ahol egy falikép rakható ki a 36 változatból álló trópusi mintás madarakkal színesített nagy képből. Ha ennél is extrább dizájnt keresel, akkor látnod kell az új bohém, grafikusok által tervezett sorozatunkat, ahol egy kártyalap, egy koponya vagy éppen egy robot egy nyúl és hasonló meghökkentő forma került a burkolólapokra.

Mainzu Mural Sonata falicsempe
Különleges konyhafal burkolat
Különleges konyhafal burkolat

Az AC Design hihetetlen burkolatválasztéka ma már megkerülhetetlen, ha új konyha tervezésében gondolkodunk. A választék nagy része a weboldalunkon elérhető, de nincs olyan hét, hogy ne érkezzen valami újdonság. Akik nem szeretnének várni a burkolatra azoknak óriási, európai színvonalú raktárkészletünkből tudunk azonnal elvihető választékkal kedveskedni. Mi is tudjuk, hogy az idő és a design egyaránt fontos! Kiváló árakkal és valóban emlékezetes választékkal várunk szentendrei bemutatótermünkben.

Hatszögletű design burkolat

Különleges burkolatok vásárlása itt

Kapcsolódó cikkek listája:

A vásárlás folyamatáról itt olvashatsz
Teljes cikk a Mainzu Mural Sonata burkolatunkról

Aktuális raktárkészlet