Szeretnénk felhívni a figyelmet egy új, a hagyományos marokkói kézi készült burkolatokat idéző varázslatos falicsempe kollekcióra, ami modern környezetben is nagyon jól érvényesül. Ez a falicsempe az egész országban kizárólag az AC Design forgalmazásában kapható!

Csak az AC Designban

Az AC Design egy olyan hatalmas raktárkészlettel rendelkező családi vállalkozás, ahol egész évben több mint 40.000 m2-es készletből, várakozás nélkül lehet juthatunk modern, válogatottan szép falicsempe burkolatokhoz. A rendszeresen frissülő választék egy érdekes darabjára szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez a falicsempe rokona a metró csempének, de egy másik irányzatot képvisel. Egy alternatíva lehet azoknak, akik nem ragaszkodnak a szigorú vonalakhoz és az ipari jelleghez.

Minden ízében marokkó

Akik jártak már Marokkóban, azokat minden bizonnyal találkoztak az egzotikus tájakkal és azokkal a színekkel, illetve azzal a díszítő kultúrával, ami az épületek külső és belső felületén egyaránt megtalálható ebben a térségben. Az AC Design új falicsempe kollekcióját is ez az életérzés hatja át. A sorozat két alapvető geometriai formából a 10×10 cm-es négyzetből és a 6.5x 20 cm-es nyújtott téglalap formából építkezik. A lapok felülete nem teljesen sima, egyfajta rusztikus egyenetlenséggel készülnek. A felületre kerülő máz és a színek pedig fantasztikusan verik vissza a fényt erről a felületről. Fugázáskor bátran használhatunk vastagabb fugát, mert ez egyszerűen jobban áll ennek a csempetípusnak.

Ha ezekre a lapokra pillantunk mintha egy felnagyított mozaik felületet látnánk és az összhatás is természetességet sugall. Nem a tökéletes párhuzamosok világa ez, hanem az otthonosság az időtlenség érzését hivatott közvetíteni. Éppen ezért nagyon izgalmas, ha modern környezetbe helyezzük, mert azzal egy erős kontrasztot alkot.

Változatos formák és színek

Az egyszerű alakzatok játékos formát öltenek, ha burkoláskor nem csak egyszerűen négyzetrácsos formában burkoljuk őket. Nagyon tetszetős a diagonál, a négyzetesek esetén is a téglakötés, illetve a téglalap formák változatos kombinációi. A fáradtabb mély árnyalatok nagyon jól kombinálhatók a világos árnyalatokkal akár egy helyiségen belül is. Ezek a lapok ragyogó és üde színfoltjai lehetnek egy felújítás előtt álló nyaralónak, egy kézműves süteményeket előállító cukrászdának de egy megfáradt biciklis is biztosan rácsodálkozna egy fröccsterasz falán. A konyhák változatos, de általában 60 cm magas hátfalain is ragyogó lesz a végeredmény. Súrlófényben a legszebb amikor az egyenetlenségek válnak díszítő hatássá. Ne feledjük, hogy egy négyzetméter 100 db csempéből áll, ami különleges megjelenést ad a falaknak.

A megvásárlással kapcsolatban a következőket kell tudni. Ezek a burkolatok készletről vásárolhatók megy az AC Design szentendrei üzletében. A weboldalon kikereshető az egyes színek kódszáma, így az e-mail-es ügyfélszolgálattal már csak az aktuális mennyiséget kell egyeztetni. A bemutató udvaron – akárcsak egy kiállításon – nagy felületen kirakva is megtekinthető, de igény esetén az AC Design kollégái fotót is küldenek azoknak, akik most otthon maradva érdeklődnek lapjaik iránt. A kívánt mennyiséget átutalást követően személyesen lehet átvenni a Nagytarcsai Ipari Park területén található logisztikai központban, illetve egyedi raklapos házhoz szállítás is kérhető az ország bármely pontjára.

A modern-rusztikus falicsempékről ide kattintva tudhatsz meg többet, illetve az aktuális árak is itt találhatók. Az AC Design kollégái készséggel segítenek a rendelés folyamatában így érdemes már felkészülten a kívánt mennyiséget és a termék kódszámát ismerve egyeztetni.

Aktuális raktárkészlet