Az AC Design történetében a 2018-as év a fejlesztésekről és a beruházásokról szólt. Több olyan projektnek vetettük meg az alapjait, amit a 2019-es évben foguk befejezni. A legfőbb szempontunk minden esetben a vásárlóink elégedettsége. Raktáráruházzal és üzlettel várjuk Önöket!

AC Design cementlap

A legfőbb szempontunk minden esetben a vásárlóink elégedettsége. Raktáráruházzal és üzlettel várjuk Önöket! Az AC Design az utóbbi 12 évben komoly tapasztalatokat szerzett a burkolatok kiválasztásában és értékesítésében. A kézzel készült hagyományos cementlapok értékesítése mellett a termékpaletta jelentősen bővült. Nyitottunk a metró csempék, a betonhatású, a kőhatású és a fahatású padlólapok felé, valamint az új gyártási technológiával készülő cementlap mintás burkolatok felé. Termékkörünk így bármilyen lakberendezési és belsőépítészeti koncepcióba beilleszthető.

AC Design cementlap

Az AC Design egyedisége abban rejlik, hogy nem kíván egy átlagos üzletté válni, ahol csak katalógusokból lehet választani hosszadalmas rendelési idővel. A burkolatokat a maguk valójában kívánjuk bemutatni a legérdekesebb változatokból pedig előre bevásárolunk, így képezve egy óriási valós raktárkészletet. Mindez csak előnyökkel jár, ugyanis ügyfeleinknek nem kell heteket várakozni, a burkolatok ellenőrizhetővé, és megrendelés esetén az országos kiszállítással bárki részére hozzáférhetővé váltak. Mivel a raktárkészletről való értékestés az AC Design egyik legfontosabb tevékenységévé vált, ezért az utóbbi hónapokban ehhez meg kellett teremteni a professzionális raktározás feltételeit is.

AC Design cementlap
AC Design Szentendre

AC Design Nagytarcsa Ipari park

Mi nem csak a fővárosiak kiszolgálásában gondolkodunk, szeretnénk az ország minden részében élőkhöz eljuttatni a legújabb minőségi termékeinket. Ezért egy közlekedés szempontjából is megfelelő helyszínt választottunk az új, 500 m2es logisztikai központunknak. Az M0-s autóút közelsége miatt a déli vagy a keleti országrészből érkezőknek is könnyű megközelíthetőséget tesz lehetővé. A nagytarcsai ipari park területén található új építésű modern csarnok professzionális állványrendszerén jelenleg is több tízezer négyzetméter burkolat várja új tulajdonosát. Terveink természetesen ennyiben még nem állnak meg.

A következő ütemben ez a logisztikai központ tavaszra raktáráruházzá alakul, és alkalmas lesz arra, hogy itt fogadja az érdeklődőket és a vásárlókat. Egyedi látványos enteriőröket alakítunk ki több lakberendezési stílusban, itt fognak megjelenni a megvásárolható burkolatminták. Ezeket vásárlás után – köszönhetően a helyben lévő raktárkészletnek – azonnal el is lehet szállítani.

AC Design nagytarcsai ipari park

AC Design cementlap

AC Design falicsempe

Minden esetben szeretnénk a vásárláshoz egy modern környezetet biztosítani, ahol kötetlenül, akár saját tervező bevonásával lehet megismerkedni a burkolattrendekkel, újdonságokkal és az aktuális különlegességekkel. Mobiltelefon, tablet, illetve touchscreen segítségével interaktívan a pillanatnyi raktárkészlet ellenőrzésével a látogatók is aktív részesévé válnak a vásárlási folyamatnak.

Az év másik nagyon fontos eseménye, hogy Budapesten is üzletet nyit az AC Design. A budai üzlethelyiségben már folynak a munkálatok az új bemutatóterem kialakítása és berendezése. A bemutatóterem hasonlóan a szentendrei vagy a nagytarcsai pontokhoz a választék legjavát fogja képviselni. Azokat az olaszországi, vagy éppen spanyolországi burkolatokat, amiket nemzetközi vásárokon válogattunk ki. Ügyfeleink kiszolgálását továbbra is kötetlen és laza fiatalos hozzáállással fogjuk végezni. Részt kívánunk venni a tanácsadásban legyen szó egy belvárosi étterem vagy kávézó berendezéséről. Egy Balatoni-felvidéki nyaraló nappalijának burkolásáról vagy egy naprakész dizájnnal megtervezett Airbnb lakás kialakításáról.

AC Design cementlap

AC Design életében tehát 2019 mindenképpen egy új mérföldkövet jelent majd. Az európai színvonalú profi logisztikai háttér, a két újabb értékesítési pont az AC Designt egyedülálló és meghatározó tényezővé teszi az ügyfélközpontú hazai burkolatkereskedelemben. Várunk szeretettel az AC Designt a Szentendre – Nagytarcsai Ipari Park és AC Design Buda üzleteink egyikében!

Aktuális raktárkészlet