Az AC Design szentendrei bemutatótermében és bemutató udvarán új szolgáltatással kívánja még több érdeklőhöz eljuttatni a válogatott burkolatok látványát. Az ország távolabbi pontjain élő és a burkolataink iránt érdeklődő vásárlóink részére a termékminta küldést felváltja egy új szolgáltatás a termékfotózás.

Közeli falicsempe termékfotó

Ez egy remek lehetőség arra, hogy gyorsan, nagy felbontásban, többféle szögből és kiváló minőségben elkészült fotókat azonnal egy e-mail mellékletében elküldjük a felhasználók részére. Termékeinket minden esetben képekkel visszük fel az oldalra, de ha ez nem lenne elégséges, akkor ezen könnyen tudunk segíteni.

Termékfotót készítünk

Burkolat kereskedésünk egy egész évben aktív és folyamatosan bővülő raktárkészletet tart fenn. A bemutatóterem és a bemutató udvar jelenleg ennek a raktárkészletnek egy egyedi mintakészlete. A lapok mobilisak, egymással variálhatók, párosíthatók és a kirakott burkolattípusok döntő hányada nagyobb felületen kirakva is megtekinthetők. Azok számára akik nem szeretnének nagyobb távolságot autózni, most soron kívül az új szolgáltatásunk keretében friss naprakész termékfotókat küldünk.

AC Design bemutatóterem termékfotó
Falicsempe termékfotó
Designcsempe termékfotó

A termékfotók igénylésének menete

1 – Első lépésként azt javasoljuk, hogy a weboldalunkon található Raktárkészlet menüpontunkban válasszanak burkolatot azok, akik most szeretnének burkolni, illetve szeretnének gyorsan hozzájutni a kiválasztott termékhez. A nyilvántartásban megtalálják, hogy az adott típusból mekkora pillanatnyi készlettel rendelkezünk. Ez a készlet minden nap záráskor frissül.

2 – Ha ez a mennyiség elegendő a kikalkulált mennyiség megvásárlásához, akkor a jegyezzék fel a termék kódját ami 2 betűből és egy 7 számjegyből álló kód. ( pl. AC 1234567 )

3 – Küldjék el nekünk az kiválasztott termék vagy termékek kódját e-mailben és mi a lehető leggyorsabban elkészítjük a képeket és elküldjük a megadott e-mail címre. Jelezzék azt is, ha egymás mellett szeretnének látni két kiválasztott burkolatot, vagy valamilyen kompozíciót állítsunk össze, erre is van lehetőség.

4 – Kérjük olyan e-mail címet adjon meg, ahová nagyobb méretű mellékletet is tud fogadni.

Vásárlóink kérték termékfotó
Többféle falicsempe kompozíció termékfotó

Az fotózásnak és a levélküldésnek természetesen semmilyen költsége nincs, szemben a postán feladott, olykor nehezebben csomagolható termékmintával. Ezek a képek mobilom és táblagépen is tárolhatók így akár a tervezőnek, családtagjainknak, ismerőseinknek is könnyen továbbküldhetjük. Ha éppen egy lakberendezési üzletben választunk bútorokat akkor szintén előnyös ha a burkolat színmintája éppen nálunk van.

Fahatású padlólap termékfotó
Metró csempével kombinált cementlap termékfotó
Burkolat Kiállítás és bemutató udvar Szentendrén
Japán mintás extravagáns burkolat
Közeli falicsempe termékfotó
Geometriai mintás fagyálló padlólap termékfotó
Monokróm színű cementlap termékfotó

Arra buzdítjuk leendő vásárlóinkat, hogy éljenek az új szolgáltatásunk adta lehetőséggel, ha nem találják elegendőnek a weboldalon található termékek fotóit. Az általunk készített képek az adott termékekhez is idővel felkerülnek ezzel a segítve mások döntéshozatalát.

Elérhetőségek: E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu
Telefon: +36 20 432 8834

Aktuális raktárkészlet