Az AC Design a művészetek városában Szentendrén a 11-es út mellett egy páratlan bemutató udvart rendezett be válogatott különleges burkolataiból. A vásárlás egy egészen új elképzelés mentén zajlik, ahol a látogatók testközelbe kerülve ezekkel a burkolatokkal, cementlapokkal és falicsempékkel, sokkal jobban megismerkedhetnek.

AC Design bemutatóudvar

Számunkra mindig is fontos volt, hogy minden olyan feltételt biztosítsunk, ami kényelmesebbé, egyszerűbbé, vagy gyorsabbá teheti a választást, és lehetőleg minél kevesebb kérdés maradjon megválaszolatlan. Nálunk sokkal több olyan lehetőség kínálkozik, ami máshol nem található.

Így kialakult egyfajta szabályzat ami nagyon sok mindent megenged, de néhány dolgot tilt. Ezen néhány szabály betartását kérjük azoktól, akik ellátogatnak hozzánk. Így lesz zavartalan, laza és aktív kikapcsolódást nyújtó élmény a burkolatválasztás.

Parkolás

A Dózsa György út 10/a alatt található bemutatóudvar előtt ingyenes parkolást tudunk biztosítani néhány gépkocsi részére. A látogatóktól azt kérjük, hogy a helyeket úgy foglalják el, hogy a fennmaradó helyre mások is parkolhassanak.

Kerékpárosok és dohányosok előnyben!

A hétvégi programokba jól beilleszthető a kerékpáros megközelítés. Mi magunk is aktív kerékpárosok vagyunk, így jól tudjuk, hogy máshová szinte sehol nem vihetjük be magunkkal. Ha valaki kerékpárral, vagy motorral érkezik az AC Designba, akkor az udvar területén is elhelyezheti ezeket a közlekedési eszközöket, lehetőleg úgy, hogy ne dőljenek el.

kerékpárosok

Így sem bennük, sem a burkolatokban nem eshet kár, sem az arra járó vásárlóink nem lesznek útban. A bemutató udvar területén a dohányzás engedélyezett, a csikkeket az erre a célra kihelyezett hamutartók egyikben kell elhelyezni.

A polcra tedd ne a földre!

Egyik legfontosabb előnyünk más burkolatkereskedésekkel szemben, hogy a bemutatott burkolat minták nem egy felragasztott táblán találhatóak, hanem kézbe vehetők, más burkolatokkal együtt is megtekinthetők. A legfontosabb szabály, hogy sem a kisebb, sem a nagyobb táblás burkolatokat a az udvar talajára NEM SZABAD LETENNI. Kavicsos murva borítja az udvart, így ez kárt tehet a burkolatban. Egy ottfelejtett lap eldőlhet, vagy el is törhet. Ez nem csak anyagi kár a részünkre, de balesetveszély forrása is lehet.

Kutyabarátok vagyunk

Az AC Design egy kutyabarát hely! Hozza el nyugodtan a kutyust is ő is jól fogja magát érezni. Nagyobb kutya esetén a szájkosár használatát javasoljuk, illetve készítsem be olyan, erre a célra alkalmas zacskót amivel a keletkezett “termés” is könnyen felszedhető. A bejárat közelében található tálban mi mindig friss vízzel várjuk őket.

kutya a nappaliban

Tabletet is kérhetsz ha elakadtál

Az udvaron fotót és videót is lehet készíteni. Ha véletlenül valaki nem rendelkezik internet kapcsolattal, vagy elfogyott a havi adatforgalmi kerete, akkor egy tablet géppel segítünk a weboldalunk aktuális raktárkészletét ellenőrizni. Ez is része az új önkiszolgáló vásárlási folyamatnak. Bízunk benne, hogy az a néhány kérés, ami a bemutató udvar használatára vonatkozott könnyen betartható és semmilyen fennakadást nem fog okozni.

Aktuális raktárkészlet