Magas az infláció, az euro-forint árfolyam soha nem látott magaslatokban jár és mindezek mellett a burkolatok gyártásához, égetéséhez használt energia, a földgáz és az áram világpiaci ára is a háromszorosára nőtt. A nagymértékű áremelések elérték ezt az építőipari szektort is.

Sajnos az építőanyagok árainak emelkedéséről és a gyártás leállások miatt esetleges hiányáról már egyre többet hallunk, és mindenki döntési helyzetbe kerül, hogy még időben jusson jó áron a kiválasztott termékekhez.

Régi árak az áremelések előtt

Az AC Design most 2021 December 31-ig a saját, több mint 35,000 m2-es raktárkészletéből tart kiárusítást még a RÉGI BESZERZÉSI ÁRON!

A válogatott különlegességek, cementlap mintás lapok, fahatású, betonhatású lapok, metró csempék, falicsempék és kültéri burkolatok most utoljára kaphatók ezen az áron. Jelentős összeget tud megtakarítani, ha most vásárol! Az ország bármely pontjára azonos összegért, a lehető legkedvezőbb áron történik a termékek raklapos kiszállítása. Pl. 1000 kg (1 tonna) tömegű burkolat raklapos kiszállítása csak bruttó 19.900,- Ft kilométer megkötés nélkül.

Részleteket itt talál: https://acdesign.hu/belfoldi-kiszallitas/ 

Keresse fel az AC Design weboldalát, ahol naprakész tájékoztatást kap a termékekről és az aktuális készletről is.

www.acdesign.hu – Infó vonal: +36 20 9577682 és +36 26 318 066.

Szükség esetén termékmintát, vagy kérésre nagy felbontású fotókat küldünk a burkolatról!

Aktuális raktárkészlet