Szenzációs újdonsággal bővült az AC Design betonhatású burkolatainak jelenleg is kimagaslóan széles választéka. A gyártók elsősorban a betonos felületek szürkés, barnás és natúr árnyalataira koncentráltak. Most a lakberendezésben meghatározó erőteljesebb színek már a burkolatokon is visszatérnek, méghozzá az eredeti betonos foltos és helyenként egyenetlennek tűnő kitapintható felülettel.

Az új kollekciónk 5 színben érhető el. A kétféle szürke és natúr árnyalatok mellett a igazi újdonság és borsózöld és a mélykék szín. A lapok betonos felületén apró karcolás nyomok láthatók, amik egyedi rajzolatukkal adnak pluszt a kortárs megjelenéshez. Minden egyes lap élcsiszolt, így egészen vékony fugával burkolhatók a nagy méretű 60 x 60 xm-es lapok.

Ha ezeket a padlón szeretnénk alkalmazni, akkor falra a kollekció 30 x 60 cm-es változatait javasoljuk. Egészen újszerű megjelenést ad egy falfelületen a zöld és a kék színek egyedisége. A legmodernebb lakberendezési trendek elevenednek meg általuk. Fagyálló tulajdonságának köszönhetően teraszunk és erkélyünk burkolására is használhatjuk beleértve a kültéri falfelületeket is. A kopásállósági mutató R10.

Tekintsd meg az alábbi linkekre kattintva az egyes színeket és ellenőrizd az aktuális készlet:

AC 3401001 Natúr színű

AC 3401002 Világoszürke színű

AC 3401003 Sötétszürke színű

AC 3401004 Zöld színű

AC 3401004-2 Kék színű

Fontos megemlítenünk, hogy ezek az élénk színű burkolatok hihetetlenül jól párosítható cementlap mintás burkolatainkkal. Egymáshoz téve a lapokat, felerősítik egymás színeit, és olyan új kombinációk kialakítását teszi lehetővé, amik messze felülmúlják a képzeletünket. Fedezze fel új kollekciónk szépségét, értékállóságát és tegye az otthona részéve!

Mi már megelőlegeztük a bizalmat és betonos újdonságainkat saját raktárkészletükből értékesítjük! Ügyfeleink azonnal meg tudják vásárolni a rendelkezésre álló mennyiségeket! Az AC Design egy megbízható pont az országban, ha valaki azonnal szeretne burkolatot vásárolni az év minden napján! Kiszállítási díjtáblázatunk itt található.

A termékek személyes átvételén túl válassza a kiváló árú kiszállítási és házhoz szállítási díjainkat. Különleges burkolatainkat az ország bármely pontjára kiszállítjuk.

Aktuális raktárkészlet