Akik figyelemmel kísérték az AC Design különleges burkolatainak folyamatosan bővülő kínálatát, észre vehették, hogy a termékpaletta jó része rendkívül kedvező áron érhető el.

Olaszországi és Spanyolországi beszerzési forrásaink lehetővé teszik, hogy jó minőségű másodosztályú burkolatok is a szortimentünk részét képezzék. Ismerve a hazai vásárlók árérzékenységét ezt figyelembe véve tesszük elérhetővé ma már egyre nagyobb mennyiségben a másodosztályú burkolatok választékát.

De mik is azok a másodosztályú burkolatok?

A rossz beidegződéseket bátran félre tehetjük, mert burkolatok esetében a másodosztály minimális esztétikai hibát jelent az elsőosztályú burkolatokhoz képest és nem jelentős eltérést. A burkolatok minden más tulajdonságukban teljes értékűek. Masszívak, az összetételük változatlan, adott esetben fagyállóak, retfikáltak és élettartamban sem mutatnak eltérést. Az apró esztétikai hibák mellett viszont érdemes arra gondolnunk, hogy ezek a lapok az abszolút élvonalbeli designből kerülnek ki, viszont közel féláron lehet őket megvásárolni! Gondoljunk az élet más területeire, ahogy szintén hozunk ilyen kompromisszumos döntéseket, viszont ezzel jelentős megtakarítást érhetünk el! Mérlegeljünk mielőtt választunk, mert sok esetben rá fogunk jönni, hogy ez a kategória is tökéletesen megfelel arra a célra, amire szeretnénk használni. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egyes kereskedésekben, vagy építőipari áruházakban harmadosztályú burkolatokkal is lehet találkozni, ami már számos további elvárának nem felelnek meg. Az AC Designban kizárólag első és másodosztályú lapokat forgalmaz!

Kinek ajánljuk a másodosztályú burkolatokat?

– Azoknak, akiknek azonnal, készletről van szüksége burkolatra, akár nagyobb mennyiségben is
– Aki el tud vonatkoztatni az apró esztétikai hibáktól, ami sok esetben alig látható
– Akik kevésbé frekventált helyre keresnek burkolatot, pl egy laza nyaralói környezetbe, vintage stílusú lakberendezéshez
– Aki teraszra keres fagyálló lapot, vagy fahatású lapokat remek áron
– Akik kedvező áron szeretnének a cementlap kultúrából egy szeletet az otthonukba
– Akiknek fontos a jó ár, a gyakran fél áron történő értékesítés
– Aki bérleménybe, üzlethelyiségbe keres burkolatot, illetve olyan helyekre, ahová gyakorlatilag felesleges az első osztályú burkolat

Kinek nem ajánljuk ezt a lehetőséget?

– Akik nem tudnak eltekinteni az apró esztétikai hibáktól, és kizárólag száz százalékos minőséggel tudják csak elképzelni a burkolandó felületet.

Teljeskörű ellenőrzési lehetőség vásárlás előtt

Mi nem árulunk zsákba macskát! Minden egyes ügyfelünknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy vásárlás előtt megtekintse a mintadarabokat a szentendrei kereskedésünk bemutató udvarán. Ha valaki távolabb él, de érdeklődik a termékek iránt, számukra mintadarabot tudunk küldeni, vagy nagy felbontású fotókat készítünk természetes fényviszonyok mellett és ezeket küldjük el e-maiben. Elszállítás előtt a nagytarcsai raktárunkban pedig szintén lehetőség van arra, hogy a vásárlóink az összekészített dobozokat felnyissák és átnézzék a lapokat. Ezzel szeretnénk elkerülni a későbbi félreértéseket, utólagosan pedig már reklamációt nem tudunk elfogadni. Tehát tervezésre fel, nálunk minden lap előre megtekinthető, sőt, szinte kötelező is megtekinteni a szállítmányt legalább szúrópróba szerűen, mert számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk!

Összefoglalva: valóban jó szívvel ajánljuk a másodosztályú burkolatainkat, mert nagyon jó ár/érték arányú választásnak gondoljuk. Erről a Facebook oldalunkon is rendszeresen posztolunk, képekkel és árakkal. Vásárlóink rendszeresen küldenek fotókat az elkészült helyiségekről. Pontosan azért, hogy mindenki megtekinthesse az elkészült szobákat, falfelületeket és lássa, hogy érdemes volt emellett letenni a voksot.

Aktuális raktárkészlet