Top 4 luxus fürdőszobacsempe

Fürdőszoba-irigység. Első olvasatra még lehet, bolondosan hangzik, de valljuk be: ha jobban belegondolunk, olyan dolog ez, amit már egy vagy több alkalommal is megtapasztaltunk. Ugye volt már úgy, hogy egy nívós hotelben szállt meg éjszakára és a fürdőszoba látványától a padlón koppant az álla? Esetleg játszott már titkon gondolattal egy luxus kivitelezésű wellness központ lélegzetelállító, szemet gyönyörködtető atmoszféráját élvezve, hogy haza se megy? Hiszi vagy sem, ezt a miliőt elérheti saját otthonában, egészen pontosan fürdőszobájában! Hogy mi a titok? A válasz: a minőségi fürdőszobacsempe.

Bemutatjuk most Önnek a top 5 luxus fürdőszobacsempét, amely hozzásegíti Önt a tökéletes fürdőszoba élményéhez.

Márványhatás

Bár márvány a luxus szinonimájává vált, még mind a mai napig körülményesnek tekinthető a márvány alkalmazása fürdőszobákban – porózus természetének köszönhetően sok gondoskodást és törődést igényel. Jó hír, hogy a márványhatású csempék, amelyek ötvözik a márvány elegáns látványát a porcelán magas tűrőképességével, már széles körben elérhetőek!

Fényes felületek

Sokkal több múlik a fényeken, mint gondolná – ha a luxus érzete a cél. Teremtsünk enyhe félhomályt! Sokkal meghittebb egy kellemesen meleg, hangulatosan megvilágított fürdőszobába hazaérkezni, mint egy erősen kivilágított, fehér helyiségbe. Kisebb izzók, gyertyák tökéletesen passzolnak a fényes felületű csempékhez. Nem szereti a fehéret? És mit gondol egy elegáns zöldről?

Mintás csempék

A luxus színvonalú megjelenés titka a művészi elemek alkalmazása. Személyessé teszi a fürdő hangulatát és karaktert ad a helyiségnek, ha valami igazán átütő vizuális hatásra törekszik. Ehhez nem kell festményt akasztania a falra, elég mindössze egyedi mintás csempét alkalmaznia a burkolás során. Mára már szinte végtelen a frappáns, különleges mintázatú csempék kínálata – keresse meg azt a darabot, amely mély hatást gyakorol Önre és díszítse vele fürdőszobáját.

Színes burkolatok

A színes burkolatok manapság meghatározó trendet képeznek. A klasszikus, fehér csempék hidegsége helyett sokkal meghittebb, otthonosabb hangulatot teremthet, ha meleg színvilágú burkolatokat alkalmaz. Ennek eléréséhez nem szükséges kirívóan szokatlan vagy túl sokféle színt használnia. Egy kellemes olajzöld vagy merész kék már bőven elég ahhoz, hogy egyedivé tegye fürdőszobáját.

Aktuális raktárkészlet