Térjünk rögtön a lényegre! Új típusú metró csempe különlegesség érkezett az AC Designba! A fehér és színes metró csempék világa egy új típussal bővült. Az eddigi pazar választékunk jellegzetes típusai a klasszikus fózolt, a minimalista teljesen letisztult és az erőteljesen rusztikus felületűek után egy új változat lett elérhető. Ez a hosszúkás, 10 x 30 cm-es vadonatúj csempe sorozat azoknak lehet nagyon jó választás, akik szeretik a nem mindennapi burkolatokat. Rusztikus felületű metró csempe kék   Adott egy alapforma, egy fóz nélküli kivitel,ahol az egyediség a felület kialakításában rejlik. A finoman rusztikus kidolgozás enyhe plasztikusságot mutat. Mindezt leginkább a ráeső fényben, többféle szögből szemlélve tapasztalhatjuk meg igazán. Így az összhatás nagyon izgalmas, hiszen egy téglakötéssel burkolt falfelületet kapunk ritmikus kialakítással, amihez finom játékosság társul.

Megjelenés

Ez az új metró csempe kollekció nyit a színes felhasználási lehetőségek felé és számos színállásban kapható. Célunk, hogy az AC Design a készletről kapható burkolatok országos kereskedése legyen, így a legnépszerűbb színekből azonnali készletet képeztünk. A standard fényes fehéren kívül sárga, világosszürke, kék, zöld és türkiz színekből válogathatunk. További színek rendelésére is van lehetőség. A teljes színpaletta a szentendrei bemutatótermünkben tekinthető meg. Rusztikus felületű metró csempe kék fényes Rusztikus felületű metró csempe kék fényes A naponta frissülő raktárkészlet nyilvátartásunkban nyomon követhető az egyes színekből aktuálisan elérhető mennyiség. A weboldal keresőjébe beírva az alábbi kódszámokon tekintheti meg ezeket a metró csempéket: AC 1800112-II, AC 1800109-II, AC 1800107-II, AC 1800102-II, AC 1800105-II.  

Kapcsolatfelvétel

Keressen minket e-mailben és hivatkozzon a weboldalunkon található AC betűjellel kezdődő cikkszámokra. Ezek a típusok és még több metró csempe itt található.

Minden termék megtalálható a metró csempék kategóriában.

Aktuális raktárkészlet