Az AC Design az ország egyik legnagyobb 40.000 m2 saját raktárkészlettel rendelkező burkolat kereskedése!

Az évvégi hajrában mindenkit arra buzdítunk, hogy időben vásároljanak még kedvezményes, régi
árakon
kültéri és beltéri burkolatokat, mert a nagy európai gyártók a jelentősebb áremeléseket jelentenek be az év elejétől. Az aktív otthonfelújítási időszakban sok ügyfelünk vásárolt a saját raktárkészletünkből, amit folyamatos nagy beszálllításokkal bővítettünk. A megnövekedett forgalmunkhoz igazodva újabb korszerű raktárcsarnokkal bővítettük a nagytarcsai Ipari Park területén található logisztikai központunkat.

Decemberi kampányunkban azokat szeretnénk támogatni, akik már a közeljővőre gondolnak és még a kedvező árakon szeretnének vásárolni, de jelenleg nincs elég kapacitásuk a megvásárolt burkolatok megfelelő tárolására.

gy most díjmentes tárolást ajánlunk fel kedves vásárlóink részére 2022 tavaszáig. A megvásárolt burkolatokat beltérben, biztonságban tárolj

Így most díjmentes tárolást ajánlunk fel kedves vásárlóink részére 2022 tavaszáig. A megvásárolt burkolatokat beltérben, biztonságban tároljuk.

Ha elérkezik a megvásárolt tételek elszállítás ideje, és ügyfeleink az országban a legkedvezőbb házhoz szállítási szolgáltatásunkat választják, akkor garantáljuk, hogy a 2021-es decemberi árakon biztosítjuk a kiszállítást. A páratlanul kedvező díjtáblázatunk itt megtekinthető: www.acdesign.hu/belfoldi-kiszallitas

Tudjuk, hogy a burkolat vásárlás egészen a burkolási munkálatok befejeztéig nem könnyű feladat. De a végeredmény és a látvány végül midenért kárpótol minket. Az AC Design segít a kiválasztásban, a tárolásban és a kiszállításban! Éljen a lehetőséggel!

www.acdesign.hu

Aktuális raktárkészlet