Az AC Design falicsempe választéka újabb nagymintás, több elemből felépülő kompozícióval bővült. Ez nagyot fog szólni! A nagy sikerű Mainzu Mural Sonata egzotikus virág- és madármintás faliképe után most a trópusokról származó, Protea virágokkal díszített új, elképesztően izgalmas és látványos dekorlapokkal burkolhatjuk az otthonunk falait. Elhoztuk Neked egyeneses Spanyolországból a Mainzu Mural Protea lapoka!

Végre szakíthatsz az unalmas és ötlettelen tömegtermékekkel! A természet egy darabja fog beköltözni az otthonodba!

Hová burkolható ez a minta?

Egy ilyen különleges florális minta természetesen a fürdőszobák és a konyhafalak páratlanul szép burkolata lesz. Ám azon jelentősen túl is mutat. Nappalik és hálószoba falburkolata is lehet, mert felveszi a versenyt és alternatívát jelenthet a prémium kategóriás tapétákkal szemben. Képzeljük csak el a kandallónk körül vagy franciaágy fejvége mögött, a most divatos, de minden esetben egyszínű dekorpanelek helyett.

Hogyan épül fel a Mural Protea mintája?

Ha már kiválasztottuk az otthonunk azon pontját, ahová ezt a óriásmozaik-szerűen felépülő mintát szeretnénk burkolni, akkor először vegyük szemügyre a mintát. Az alap minta 20×20 cm-es lapokból áll. A kompozíció pedig egy 6×6 db-os azaz egy 36 db-ból álló négyzetes képből indul ki. Minden egyes „képkockának” van egy száma 1 és 36 között. Ha a mintát bármely irányba szeretnénk tovább folytatni, vagy kiegészíteni, akkor minden egyes lapnak pontosan meghatározhatjuk a számát. Ez alapján lehet a vásárlást megkezdeni.

Vásárlás azonnal Raktárról!

Az AC Design legnagyobb erőssége, hogy a Csempe Parkunk kínálata azonnal megvásárolható a nagytarcsai ipari park területén található raktárunkban. Mi már megelőlegeztük a sikert és a bizalmat. Így a lehető legkedvezőbb áron tudod beszerezni nálunk a Mainzu Mural Protea lapokat.

A termék bruttó ára 25.000 Ft / m2. 9 db lap az a legkisebb mennyiség, amit egyszerre meg lehet vásárolni. Tehát egy 3×3 db-os kompozíció, ez viszont a 36 db-ot teljes kép bármelyik részéből lehet.

Kiszállítjuk Neked az ország bármely pontjára!

A lapok személyesen is átvehetők a raktárunkban, de nagyobb mennyiség esetén a legjobb döntés a házhoz szállítás megrendelése. A kiszállítási áraink is a legjobbak az országban, így a vásárlóiknak nem kell külön utat megtenni. Nem terhelődik az autó, a kiszállítás pedig raklapos és szakszerű.

Bízunk benne, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődést egy ennyire szép és mutatós falicsempe kompozíció iránt

Aktuális raktárkészlet