1. Válasszon különleges csempét!

A csempe mint burkolat a fürdőszobák hangulatának legmeghatározóbb eleme. Miért is ne szentelne egy kis figyelmet annak, milyen stílus mellett dönt? A megfelelő minta, anyag, felület és dizájn kiválasztásával egyhangú és átlagos zuhanyzóhelyiség helyett a nyugalom igazi kis szigetét alakíthatja fürdőszobájából otthonában. Ennek szellemében érdemes olyan burkolatot választania, amely hangulata pihentető és megnyugtató hatással van Önre.

 

 

Mivel a fürdőszoba az egyik legprivátabb helyiség otthonában, tényleg az Ön ízléséről és igényeiről kell szólnia! Ezt szem előtt tartva bátran merjen határozott stílusjegyeket alkalmazni a burkolás során!

 

Garantáltan a fürdőszoba csempedizájnja lesz otthonának kedvenc dísze

2. Tervezzen tágas zuhanykabinnal!

A nívós hotelek, wellnessközpontok és gyógyfürdők titka a fürdőzés testet-lelket megújító élményvilágának kiismeréséből fakad. A luxusbenyomást keltő fürdőzés azonban kellő kreativitással nagyon is elérhető otthon is! Ennek elengedhetetlen eleme egy terebélyes, minden szempontból komfortos zuhanykabin. Ehhez elég, ha egy sötétebb fahatású, csúszásmentes járólapon áll a fehér porcelán helyett: érezhetően melegebb és otthonosabb atmoszférát tapasztalhat meg.

 

 

3. A legpihentetőbb környezet egy kád víz!

A beépített fürdőkádak számos előnnyel rendelkeznek. Azon túl, hogy könnyebb teljesen ellazulni egy kád forró vízben, mint a zuhany alatt állva, kevesebb helyet foglalnak, mint szabadon álló társaik: alkalmazásuk kisebb fürdőszobákban is indokolt.

 

 

A kád stílusának kiválasztása a burkoláskor az első lépés a fürdőszoba dizájnjának kialakítása során – a csapoknak és fürdőszobabútoroknak ehhez kell illeszkedniük. Engedje szabadjára képzeletét és gondoljon úgy a kád csempéire, mint szabadon variálható dekoratív felületre!

 

 

 

Aktuális raktárkészlet