Az utóbbi években az AC Designban a falicsempe választék is dinamikusan fejlődik. Ismerd meg a legújabb mázas falicsempe sorozat ragyogóan türkiz és tengerkék színeit!

A női szívekhez mindig is közel állt a díszes megjelenés a fénylő felület és az ízléses kivitel. Mára a burkolattervezők sem elégednek meg a funkciók minél jobb kihasználásánál, többre törekednek. Élményt és dekorációt szeretnének a térbe hozni. Az AC Design bemutató udvarán már elérhetőek a legújabb türkiz és tengerkék mázas fényes falicsempe különlegességünk. Hamar feltűnt, hogy vásárlóink hosszasan időznek ezeknél a csempéknél. Hiszen nem elég csak nézegetni a gyönyörű mintákat, de szinte kínálja is magát, hogy meg kell érinteni, meg kell simogatni, egyszóval mindenképpen kézbe kell venni őket.

Bestile Zurbaran falicsempe AC Design

A mázas csempékhez igen régi a vonzalmunk, évszázadok óta együtt élünk velük. A mediterrán vidékek enteriőrjeinek elmaradhatatlan része. A modern lakberendezés is integrálta őket, mert különleges kontrasztot alkot egy modern vonalvezetésű konyhabútorral vagy egy ovális fürdőkáddal együtt is. Bemutatjuk a Bestile Zurbaran csempéket!

Ezek a falicsempék, akár egy ékszer, szeretnék felhívni magukra a figyelmet. A fókuszban és a központban lesznek, ennek megfelelően kell megtervezni a végleges helyüket. Túl nagy felületen nem érdemes alkalmazni, mert akkor elveszíthetik egyediségüket, akár teljesen el is nyomhatják a környezetüket. Különleges fényüknek köszönhetően – attól függ mely szögből és mely napszakban nézzük – más és más árnyalatukat fogják mutatni. A kiszerelés jellegzetessége, hogy egy adott dobozban random, azaz véletlenszerűen kevert minták kerülnek, egy-egy minta összeválogatására nincs lehetőség.

Bestile Zurbaran falicsempe AC Design

Bestile Zurbaran falicsempe AC Design

Az AC Design weboldalán a kereső mezőbe beírva az AC 4300101, AC 4300102, és a AC 4300103-as kód alatt találhatóak ezek a termékek. Az áruk a magasabb kategóriát képviseli, viszont egyediségük és különlegességük, időtállóságuk páratlan élményt fognak nyújtani. Mivel üzletünk jó ízléssel és sokéves tapasztalattal állítja össze aktuális kínálatát, biztosak voltunk abban, érdemes raktárkészleten tartanunk ezt a falicsempét. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni a vásárlás folyamatát és lerövidíteni a burkolási munkák határidejét.

Bestile Zurbaran falicsempe AC Design

Bestile Zurbaran falicsempe AC Design

Ha megtetszettek a Bestile Zurbaran burkolatok, vagy esetleg e két színnek a natúr változata, akkor várjuk szeretettel bemutatótermünkben! Személyes átvételre a nagytarcsai Ipari Park területén található raktárunkban van lehetőség a Felső Ipari körút 3. szám alatt. Ha a nagyobb vásárolt mennyiség miatt a szállítás nehezen oldható meg, akkor az AC Design-tól az ország bármely pontjára rendelhető korrekt árú házhoz szállítás. Kérjen erre ajánlatot e-mailben! Több infó erről a falicsempéről itt találhattok.

Aktuális raktárkészlet