Mindenekelőtt szeretnénk tájékoztatni vásárlóinkat, hogy az AC Design valamint a raktárbázisunk a rendeletben előírt időszakig, tehát minden nap – vasárnap kivételével – 10-től 15 óráig nyitva tart.

Természetesen a megváltozott helyzet minket is befolyásol, de a lehetőségekhez képest igyekszünk fenntartani a zökkenőmentes és ügyfeleink számára is kényelmes és biztonságos üzletmenetet.

Burkolat kereskedésünk jelenlegi működésének az alapja az elmúlt években és hónapokban képzett raktárkészlet, amit országos ismertségünk növekedése tett szükségessé. Számunkra fontos, hogy az általunk kiválogatott, a legújabb trendekbe illeszkedő beltéri és kültéri burkolatokból azonnal vihető mennyiségekkel rendelkezzünk. Ezt az elképzelésünket támasztja alá az is, hogy akár egy válsághelyzetben is biztos pont maradhatunk azok számára akik folyamatban lévő lakásfelújítási, vagy egyéb burkolási projektjeihez keresnek burkolatot.

Hogyan vásárolj az AC Designban most?

Mivel az otthonunkban maradás most elsődleges fontosságú, ezért egy remek lehetőséget biztosítunk a burkolatok megtekintésére azok részére, akik jelenleg nem szívesen mozdulnak ki a házukból vagy a lakásukból. Ha már a weboldalunkon megtetszett egy burkolat de szükség lenne egy megerősítésre, hogy pontosan hogyan is néz ki az adott lap a következő megoldást javasoljuk.

Az érdeklődőink által megadott kódszámú lapokról kiváló minőségű fényképeket készítünk amiket e-mailben küldünk el. Így azonnal láthatóak azok a minták amik a bemutató udvarunkon találhatók. Vegyék fel velünk a kapcsolatot az antikcentrum@antikcentrum.hu címen.

Ha valaki szívesen ellátogat hozzánk Szentendrére, őket az átmeneti időszakban a bemutató udvaron tudjuk kiszolgálni, és kérünk mindenkit, hogy szájmaszkban és védőkesztyűben érkezzen mindannyiunk védelme érdekében.

Hogyan zajlik a rendelés?

A vásárlás folyamatát igyekeztünk a leginkább leegyszerűsíteni. Jelenleg rendelni nem lehet, értékesíteni a közel 40.000 m2-es raktárkészletből tudunk. Az első lépésben keressék fel a weboldalunkat ahol a Raktárkészlet menüpontra kattintva az aktuális nyilvántartásban böngészhető át minden rendelkezésre álló cementlap, falicsempe, metró csempe és fahatású padlólap burkolatunk. A kódszám kimásolását követően a weboldal keresőjében megtalálják a konkrét burkolatot amiről még több részlet megtudható. A mennyiségen túl információt kapunk további adatokról, ilyen a méret, a súly és a csomagolás stb.

A kiválasztott burkolatokat E-mailben kell megrendelni, pontos mennyiséggel. A levélben fel kell tüntetni, hogy személyesen veszik át a nagytarcsai ipari parkban található raktárunkban, vagy házhoz szállítást kérnek. A kiszállítás aktuális díjait ide kattintva tekinthetik meg. A rendelésről visszaigazoló mailt küldünk.

Fizetés és szállítás

A fizetés elsődleges formája az átmeneti időszakban az átutalás, a készpénzes fizetést most kerüljük. Amikor a számlánkra megérkezett a burkolat ellenértéke a megrendelt mennyiséget szállításra előkészítjük. Munkatársaink a raktárunkban is maximálisan betartják a higiéniai előírásokat. Kérjük új és meglévő ügyfeleinket, hogy tájékozódjanak naponta frissülő weboldalunkon és Facebook oldalunkon, ahol a legfrissebb információkat közöljük a várható eseményekről.

Aktuális raktárkészlet