Újdonság ügyfeleink részére

Az AC Design a nagy érdeklődésre és a jó időre való tekintettel vasárnaponként is nyitott kapukkal várja azokat az érdeklődőket, akik szeretnének vasárnap is személyesen megtekinteni burkolatainkat.

Fontos tudni, hogy vasárnap 10 és 15 óra között látogatható a teljesen biztonságos, nyitott bemutató udvarunk. Az iroda és a nagytarcsai raktár ebben az időben zárva tart. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a szabad hétvégén nyugodt körülmények és természetes fényviszonyok között zavartalanul lehessen megtekinteni azokat a burkolatokat, amelyekkel már a Facebook posztjainkban vagy a weboldalunk aktuális raktárkészlet nyilvántartásában is találkozhattatok.

Nézzük mik a vasárnapi látogatás előnyei:

– Biztonságos körülmények lehet megtekinteni burkolatainkat
– Minden kiállított terméket raktáron tartunk, azokat nagy felületen mutatjuk be
– QR kódok segítségével a pillanatnyi raktárkészlet lekérdezhető
– Minden ár és méret, illetve raktárkészlet információk megtekinthető a termékeken, illetve a weboldalunkon
– A lapok – megfelelő körültekintéssel – más lapokhoz próbálhatók
– Fotót és videófelvételt is tudsz készíteni
– Gyalogosan, kerékpárral és kutyával is érkezhetsz
– Kényelmes parkolási lehetőség az üzlet előtt

Legyen a vasárnap egy igazi tervezgetős alkalom! Ha az otthonfelújítási támogatás kihasználását is fontolgatod, akkor mindenképpen jó, ha nagy felületen kirakva látod a termékeket. A mennyiség ismeretében a vásárlás akár a helyszínről e-mailben elindítható. Írd meg a termék kódját és a vásárolni kívánt mennyiséget, illetve az elérhetőségeidet! A nagytarcsai ipari parkban hétfőn 9 óra 30tól a kiválasztott és kifizetett burkolat át is vehető. Ha távolabbról érkeztél és szeretnéd a legjobb árú házhoz szállítást kérni tőlünk, akkor ezt is megrendelheted.

A bemutató udvaron a maszk használata kötelező! A kiállító táblákról levett burkolólapokat a tervezgetést követően kérjük a helyére vissza tenni!

Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel is segíteni tudunk abban, hogy különleges burkolataink hozzájáruljanak az otthonod szebbé tételéhez.

Kapcsolatfelvételhez használd az antikcentrum@antikcentrum.hu email címet, illetve a teljes raktárkészlet nyilvántartást megtalálod a weboldalunkon: www.acdesign.hu

Aktuális raktárkészlet