A falicsempék divatja ismét virágzik, a legnagyobb nemzetközi burkolattrendeket közvetítő vásárokon is bőséges kínálat várható belőlük minden évben. Szeretnénk most bemutatni Nektek a Bestile Zurbaran falicsempe kollekciójának Vintage változatát.

Zurbaran zöld falicsempe fagyálló

Korábbi cikkünkben már hírt adtunk azokról a türkizzöldben, vízkékben és homokszínben pompázó változatokról, amik színükkel, fényükkel és finoman kidomborodó mintáikkal azonnal népszerűvé váltak vásárlóink körében. A Zurbaran vintage egy új színárnyalatban, a türkizzöldnek egy fáradtabb árnyalatával készül. A felületén a kontrasztos festékszemcsék a kidomborodó minták között sűrűsödnek össze, vagy oszlanak szét, ami egyedivé és izgalmassá teszi ezeket a 11,2 x 22,4 cm-es lapokat.

Zurbaran zöld falicsempe fagyálló

Míg a türkiz és a vízkék változatok a harsányságot a dinamizmust képviselték, addig a vintage árnyalat a visszafogottság és a szépség egységére törekszik, miközben rendkívül sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A vintage elnevezés nem véletlen: fénye kevésbé feltűnő, selymesebb, ezáltal jól harmonizál minden modern, vintage vagy ipari hangulatú lakberendezési tárggyal. Remek kiegészítője lehet a most ismét egyre népszerűbb modern-mediterrán irányvonalnak, ahol a rusztikus jegyek állandó kiegészítői a modern bútoroknak. A Zurbaran vintage felülete plasztikus. 12 minta jelenik meg a felületen, amik klasszikus és keleties formákat imitálnak. Ezek a minták egy dobozon belül is véletlenszerűen kaphatók. Az alapkoncepció is ez, használd vegyesen ezeket a mintákat, legyen a végeredmény mozgalmas! Zurbaran zöld falicsempe fagyálló

Kültéren is felhasználható!

Van egy rendkívül előnyös tulajdonsága ennek a falicsempének. Fagyálló tulajdonságának köszönhetően már nincs kinn és benn. Remekül mutathat egy szépen berendezett terasz külső falán, a grill készülék környezetében. Egy kávézó külső falán vagy egy pékség stílusos cirkalmas megszólító táblájának közelében a kültéri asztalok felett. Nagy divat mostanság a turisták által is egyre jobban látogatott romkocsmákba járni. Ezek a helyek az újrahasznosítás fellegvárai. A lelakott bútorok a festett, firkált falak és régi fémtárgyak. Ha valahol, akkor itt tud csak kiválóan érvényesülni egy ilyen rusztikus-plasztikus-klasszikus designcsempe. Bírja a gyűrődést, masszív és strapabíró. Könnyen tisztítható még a graffiti festékfoltjai is eltávolíthatók róla. Zurbaran zöld falicsempe fagyálló A hagyományos felhasználási lehetőségek természetesen továbbra is adottak, egy vintage lámpákkal díszített konyhabútor remek ellenpontja lehet éppen úgy, ahogy megállja a helyét a fürdőszobai beton hatású lapok társaságában is. A lényeg, hogy a kreativitás vezéreljen minket, társítsuk ezt a színt úgy, hogy egy finom kontrasztban emelkedjen ki a szépsége.

Vidd készletről vagy házhoz szállítással!

Ahogyan a címben is utaltunk rá az AC Design logisztikai központjában a Zurbaran Vintage lapok limitált mennyiségben állnak rendelkezésre. A készletünk jelentős, de fix. Ez azt jelenti, hogy úgy kell a szükséges mennyiséget felmérni, hogy nem biztos, hogy később is tudunk pótolni még néhány dobozzal. Éppen ezért nagyon kedvező árat tudunk biztosítani. Zurbaran zöld falicsempe fagyálló A készleten lévő falicsempéket 7.900 Ft / m2-es áron lehet megvásárolni. Javasoljuk a vásárlóink részére, hogy rendeljék meg a kedvező árú házhoz szállítási szolgáltatásunkat, így garantált biztonságban fognak Önhöz megérkezni a burkolatok.  
Aktuális raktárkészlet